Amager Bio

Lørdag 20. maj

Electric Guitars & The Chairman – Fri entré

Om koncerten

KONCERTEN ER PÅ MUSIKTORVET, FRI ENTRÉ

Amager Bio holder jubilæumsafslutning på Musiktorvet foran BETA

kl. 16 – Pladsen åbner. Der er fri entré og mulighed for at købe grillpølser og drikkevarer.

kl. 17 med Electric Guitars

kl. 18:30 med The Chairman

kl. 20 Electric Elephants BETA, Entré, begrænset plads

kl. 21 H.E.R.OBETA, Entré, begrænset plads

Koncerterne er en del af Amager Majfest 19.-21. maj

__

De to super-guitarister Mika Vandborg og Søren Andersen er igen på tour med deres Electric Guitars. Og der er stadig tråd, spilleglæde og attitude for alle pengene.

Electric Guitars nye album udkom februar 2017, og det er produceret sammen med Jacob “Cobber” Binzer fra D:A:D. Udkommer på Target Records.

Bandet, publikum og pladeproduktionen har fået vokseværk og de er på kort tid blevet garanter for et fedt underholdene rock-show.

Søren Andersen og Mika Vandborg hører til blandt landets bedste guitarister. De har hver deres tilgang til guitaren og spiller på forskellige måder, som supplerer hinanden og giver en stor alsidighed og forskellighed i både numrene og oplevelsen.

Udlandet har også fået smag for bandet, og de er netop blevet signet i Japan. I 2016 spillede de knap 50 koncerter. 15 gange på de største festivaler her hjemme, bl.a. Bøgescenen Skanderborg og et udsolgt BETA.

Koncerten er afslutningen på Amager Bios 20-års jubilæum, og en del af Amager Majfest 19.-21. maj

Medier
Anmeldelser

The Chairman - Fri entré

Om koncerten

KONCERTEN ER PÅ MUSIKTORVET, FRI ENTRÉ

The Chairman har siden udgivelsen af debutalbummet “2064” i foråret 2016 oplevet både national og international medvind. Singlerne ‘How it Feels’ og ‘A Little Company’ har oplevet massiv airplay på P6 Beat, med velbesøgte koncerter på Jazzhouse og Vega til følge. Seneste skud på stammen, ‘Animate’, som også er singleforløberen for The Chairmans kommende albumudgivelse ‘The Strange Life’ har høstet roser i adskillige engelske musikmagasiner heriblandt Clash Music & Fame Magazine, siden den live-debutterede til P6 Beat Rocker Koncerthuset i Januar 2017.

Koncerten er afslutningen på Amager Bios 20-års jubilæum, og en del af Amager Majfest 19.-21. maj

Medier
Anmeldelser