Beta

Fredag 12. januar

Julie Maria m/ band

Support:

Per Worm
Om koncerten

Julie Maria er en af landets mest roste og talentfulde popsmede. Men efter at albummet ’Kom’ udkom i 2012, og at hun på den baggrund var P3’s uundgåelige i 2013, satte hun karrieren på pause.

I foråret 2017 vendte hun heldigvis tilbage fra stilheden og udgav albummet ‘Danse Til Vi Dør’ – en samling af sange som udspringer af den lange periode hun var væk fra rampelyset.
“Jeg indså at mine mange år med musikken og de livslange ambitioner om at nå frem til stjernerne havde sat en stopper for glæden – og samtidig det helt åbenlyse i, at vi som kunstnere kun kan skabe ud af lyst, siger Julie Maria og fortsætter. I den påtvungne stilhed fandt jeg helt nye sider af mig selv. Jeg fandt en dyb mening i at være her, og jeg fik jordens dejligste søn. Herfra fik skabertrangen helt nye vinger og fra dette sted er sangene på mit nye album opstået”, fortæller hun.

Om Sangene siger Julie Maria: ” Sangene er en hudløs ærlig fortælling. Om at vende tilbage til sig selv. Og til dem og det vi elsker. Om en verden fuld af musik, sange der venter på at blive skrevet og en himmel der er evig. Sangene favner i al sin enkelhed alt hvad pausen har handlet om og sætter scenen for mit kommende album.”

Julie Maria debuterede i 2004 med albummet ’Beautiful Minor’, Det ramte rent tv-2’s Steffen Brandt, der inviterede hende med i studiet for at synge duetten “Et lykkeligt goodbye”, som man finder på pladen ’De første kærester på månen’. Siden har de optrådt sammen ved forskellige lejligheder rundt om i landet. Hun har i alt udgivet fem album.

https://www.facebook.com/juliemariadk

Medier
Anmeldelser

Support:

Per Worm

Om koncerten

Per Worm er opvokset i den traditionelle hippiefamilie med en keramiker-arbejdende alenemor på et nedbrudt landbrug i Hirtshals. Han droppede ud af gymnasiet i en tidlig alder for at gå direkte over til VUC. Hvorfor? – Fordi han vil have sin S.U. og gode nok karakterer til at komme ind på det klassiske konservatorium. Det gik som det gik. Per fik sin million-uddannelse som klassisk guitarist for at blive sangskriver

Med numre som “Det For Sygt”, “Puff Den Magiske Drage 2”, “Grungetrash”, “Roskilde ’96” og “Reklamemand” spidder Per Worm både samfundet og alle vores små særheder.

Anekdoter og skarpe iagttagelser leveres med en timing og præcision, og ikke mindst en underspillet nordjysk humor, så tårerne triller ned af kinderne på publikum.

I 2011 udkom debutalbummet ”Opsang” og Worm vandt samme år Zulu Comedy Slam.

Han har siden samarbejdet med et hav af storytellers og oplægsholdere og turneret med bla. Allan Olsen og Pretzmann / Tolsgaard.

En aften med Per Worm er mere opsang end popsang, og kombinationen af de gode grin og den bagvedliggende alvor i budskaberne gør, at man virkelig får noget med sig hjem.

https://www.facebook.com/perwormmusic/

 

Medier
Anmeldelser