Beta

Torsdag 31. maj

Kaleidobolt (FIN)

Support:

CB3
Om koncerten

It would be tempting to say that Kaleidobolt were born 45 years too late, indeed had [The Zenith Cracks] been released in the early seventies it would now be held up as a classic. But they are of the here and now….the ambitious song structures and the sheer heaviness in places make it a contemporary release, but a classic nonetheless. These guys exude class from every pore...”
– Dayz Of Purple And Orange

Kaleidobolt er en powertrio der blev dannet i 2014 i Helsinki og har allerede to album bag sig, ‘Kaleidobolt’ og ‘The Zenith Cracks’ fra hhv. 2015 og 2016. Deres musik er en svimlende malstrøm af progressive sangstrukturer, pulveriserende riffs og psykedeliske soundscapes, der bliver leveret med både spilleglæde og vildskab. De er blevet beskrevet som et møde mellem Black Sabbath og John Frusciante fra The Red Hot Chilli Peppers.

Energien og evnen tager de med på scenen, så der er lagt op til en aften i Beta med både noget til hjerte og hjerne, og vil være noget for dig der er til Uncle Acid & The Deadbeats, Kadavar og Graveyard.

https://www.facebook.com/kaleidobolt/

Medier
Anmeldelser

Support:

CB3 S

Om koncerten

For ikke så længe side begyndte jazztrioen CB3 at kigge mod den instrumentelle, progressive og psyk-influerede rockmusk. Hos dem mødtes glæden ved improvisationer med halvfjerdserviben fra bands såsom Led Zeppelin, King Crimson og Pink Floyd, og siden 2013 har deres frihedssøgende og stemningsmættede soundscapes tiltrukket publikum på jazzklubber, rockklubber og psyk-festivaler.

I januar i år udkom den malmøske trios seneste album ‘From Nothing to Eternity’, som vil være at få på vinyl fra maj måned, og når de gæster BETA som opvarmning for Kaleidobolt.

Facebook: https://www.facebook.com/pg/charlottasburnintrio/

Bandcamp: https://eggsinaspic.bandcamp.com/album/from-nothing-to-eternity

 

Medier
Anmeldelser