Amager Bio

Torsdag 23. februar

Katatonia & Sólstafir (S+IS)

Support:

Som
Om koncerten

Koncerten med Katatonia & Sólstafir er udskudt til 23. februar 2023. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes senest 15. januar 2022, hvor de er købt.

___

Katatonia & Solstafir kommer forbi spillestedet Amager Bio når de drager på en 31-dages co-headline-turné i Storbritannien og Europa.

Sammensætningen af disse melankoliens mestre fra nord er kun narturlig. I over et kvart århundrede har begge bands udforsket forbindelsen mellem det emotionelle og den mørke musik. I deres verden er tyngde en naturkraft og fremskridt noget der kommer indefra.

Deres verden er en verden, hvor “tung” er en naturkraft; hvor fremskridt er kommet indefra og har ændret deres kunst til noget
næsten uigenkendeligt fra den ekstreme metal, der spirede fra.

BBC’s beskrivelse af Katatonia: “grandiose, majestic beauty” synes passende for begge navne. Og i forlængelse heraf, The Guardians rammende beskrivelse af Solstafir: “total immersion is compulsory”.

https://www.facebook.com/katatonia

https://www.facebook.com/solstafirice

Medier
Lyt til Katatonia & Sólstafir
Sólstafir - Drýsill
4:42
Katatonia - Lacquer
8:52

Support:

Som US

Om koncerten

SOM spiller æterisk postrock og er et band der består af nuværende og tidligere medlemmer af Constants, Junius og Caspian.

Gruppen debuterede i 2018 med det anmelderroste album ’The Fall’. Opfølgeren blev besværliggjort af coronakrisen, så derfor blev udgivelsen indspillet i total isolation fra hinanden. Resultatet blev en udgivelse, som de selv kalder doom pop og som kan sammenlignes med Deftones beskidte riffs og Tame Impalas vokaler.

Nu kan de endelig komme på landevejen igen og vil supporte Solstafir og Katatonia i Amager Bio – forhåbentlig med et nyt fuldlængde-album på gaden.

www.facebook.com/somtheband

Medier