Amager Bio

Fredag 1. april

Katinka Band

Support:

Kom vi løber
Om koncerten

Ekstremsport tourens første stop i København melder alt udsolgt, så Katinka Band ruller videre til næste stop, der bliver en EKSTRAKONCERT i Amager Bio!

Katinka Band er hyldet og elsket af mange, men er først og fremmest et projekt, som er båret frem af en ukuelighed og en insisterende ægthed.

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.
Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

 

https://www.facebook.com/katinkamusik

Medier
Lyt til Katinka Band
Rodebutik
3:34

Support:

Kom vi løber

Om koncerten

KOM VI LØBER vil ha’ dig med derhen, hvor det danske sprog leger med eksistensen og melodiske guitarer danser tæt med brusende synthesizers. Lone Slot Nielsens nærværende vokal følger med dig ind i den drømmende indierock, og der er altid åbent for fortolkning og eftertanke. Live giver hun med sit band krop og sjæl til musikkens og tekstens både store vidder og små kringelkroge.

Lone Slot Nielsens soloprojekt KOM VI LØBER debuterede i 2019 med albummet ”Sct. Hans”. Siden har hun med sit liveband spillet en række koncerter og festivaler over hele landet. I 2020 udgav hun singlerne “Hendes Ansigt” og “Bruger ikke at danse”, som begge fik en flot modtagelse med playlisting på P6 Beat og meget positive anmeldelser fra bla. GAFFA, GF Rock, Bands of Tomorrow, Good because Danish og Musik Mig Blidt. Hen over sommeren 2020 blev “Hendes Ansigt” et regulært radiohit og endte som det mest spillede nummer på P6 Beat dette år. 2021 har budt på endnu to stærke singler, “Flygtigt, forvirrende” og “Vi er sandet”, som har fået massiv airplay.

https://www.facebook.com/komviloeber/

 

Medier
Lyt til Kom vi løber
Hendes Ansigt
3:34