Amager Bio

Tirsdag 9. juli

Keb’ Mo’ (Solo) (US)

Support:

Mike Andersen (Solo)
Om koncerten

Koncerten præsenteres af Amager Bio & Wallengren Music 
Unummererede siddepladser
___

Guitaristen Keb’ Mo’ har gennem de sidste 25 vist at han er en musikalsk kraft, der ikke lader sig sætte i genrebås. Med 14 album bag sig har han opnået 4 GRAMMY-priser og 11 GRAMMY-nomineringer.

og har gennem de sidste årtier været en krumtap i amerikansk roots-musk. Hans sange er blevet indspillet af store kunstnere såsom B.B. King, Buddy Guy, the Dixie Chicks, Joe Cocker, Robert Palmer, Tom Jones, Melissa Manchester og Solomon Burke, og han har spillet sammen med Bonnie Raitt, Vince Gill, Amy Grant, Jackson Browne, Natalie Cole, Lyle Lovett, India Arie, James Cotton, Bobby Rush, Timothy B. Schmit og Marcus Miller.

I 2017 udgav han ‘TajMo’, et samarbejde med det legendariske Taj Mahal. Duoen turnerede efterfølgende i både USA og Europa og vandt med udgivelse en GRAMMY for “Best Contemporary Blues Album”.

Koncerten i Amager Bio er solo.

Medier

Support:

Mike Andersen (Solo)

Om koncerten

En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen, tager på turné med sin musik helt alene på turnéen “Alene og milevidt omkring.”

Han møder op foran publikum med en akustisk guitar, personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul. Først og fremmest vil han præsentere sine egne, nyskrevne sange fra den kommende udgivelse ”One Million Miles” i ubarberede versioner, men vil også levere nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs: “Jeg har delt meget i mine tekster men har ikke tidligere stået og talt om mit liv. Til solokoncerterne vil jeg dyrke historiefortællingen mere.”

Koncerterne har på samme måde som det nye album et meget råt og enkelt udtryk, hvor der ikke er andet end ”mikrofon på venstre fod, på min guitar og på min sang” som Mike Andersen udtrykker det.”Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet sange på den måde. Det er så på tide nu.

https://www.facebook.com/MikeAndersenArtistPage/

Medier