Amager Bio

Torsdag 10. december

Keep Rockin In The New World: Lucer, I’ll Be Damned og The Road

Om koncerten

Koncerten bliver til noget. De nye coronarestriktioner med en begrænsning af forsamlinger til 10 personer gælder nemlig ikke for kulturarrangementer. Her må man stadig være på til 500 siddende tilskuere.

Du skal blot huske at medbringe et visir eller et mundbind, som du skal have på, når du bevæger dig rundt i bygningen.

Vores samlede coronaregler kan du læse her: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

myROCK & Target presents:

KEEP ON ROCKIN IN THE NEW WORLD!

Konferenciers: Søren Andersen & Steen Skovgaard

Midt i en coronatid, hvor musikken og ikke mindst rocken har trange kår – kommer der 10. december en vitaminpille af hård rock som sparker døren ind på kanten til det nye år, og varsler at rocken ikke har tænkt sig, at ligge sig ned og dø! Aftenen er støttet af Danmarks eneste rene rock FM radio myROCK og de stiller med deres vært Steen Skovgaard som konferencier – som flankeres af danmarks guitarhelt no. 1 Søren Andersen.

De Københavnske rockere Lucer er denne aften aktuelle med en helt ny single “The New World” hvor de vender tilbage til den rendyrkede rocklyd, som mange kender fra Lucers’ debutalbum, men i selskab af både elektrobeats og synth-effekter. Det er lyden af rock a la 2020, og et band der for alvor har fundet deres DNA – som de følger op med et helt nyt album i 2021 der er produceret af Christoffer Stjerne ( H.E.R.O.)

I’ll Be Damned fra Århus har i 2020 signet med Mighty Music og udgivet singlerne “Through The Walls” og “Primal Fear” som en forsmag på deres kommende album. Bandet har fået massiv airplay på myRock og de globale spotifylister, og har supportet verdensnavne som Metallica og D-A-D. Deres musik trækker på lige dele AC/DC, Pantera og fandenivoldsk ROCK n ROLL – der vælter huset overalt hvor de kommer frem.

SILVERA erstatter THE ROAD til Keep On Rocking In The New World!

Vi må desværre melde at The Road grundet logistiske problemer ikke kan spille 10 december i Amager Bio. Vi håber dog snart at kunne præsentere dem i en live-sammenhæng i 2021. Heldigvis har de jyske label mates Silvera har takket ja til at afløse The Road, og publikum kan se frem til en gang fuldblods melodisk hard rock fra det albumaktuelle band.

GAFFA gav debutalbummet 4 stjerner tilbage i oktober under overskriften – “Eminent sangskrivning på debut fra hårde vestjyder” – så forventningerne er sat højt 😉

Vi ses i Amager Bio 10. December!

Early Bird billetpris: 195 kr + gebyr ( indtil 1. dec )

Medier