Beta

Fredag 8. december

The Killerhertz + Wasted

Om koncerten

The KillerHertz er melodisk metal/hard rock fra Amager, inspireret af både 80’ernes og 90’ernes store bands som Metallica og Megadeth blandet med danske inspirationer som DAD, Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids, alt sammen med en moderne rock-approach.

”STARBURST”, det seneste album (releaset oktober 2022) er produceret af Nicklas Sonne.

The KillerHertz har i sommer spillet en 5-shows tour i Serbien, Bulgarien og Rumænien, og gæstede for nylig Beta foran et oplagt hjemmebanepublikum. Bandet har shows planlagt i både DK og udlandet i efteråret og foråret 2024.

De har tidligere udgivet 2 albums produceret af legendariske Flemming Rasmussen.

Bandet har eksisteret siden 2011 og har tidligere været på danske Mighty Music (Target). Bandets første udgivelse fra 2014 blev nomineret til Gaffa Prisen for årets danske hard rock udgivelse.

Medier
Lyt til The Killerhertz
A Mirror's Portrait
4:37

Wasted

Om koncerten

Wasted er oldschool heavy metal fra København, med rødder tilbage til de tidlige 80’ere, med flere album udgivelser på cv’et og endnu et på vej, stadig med den røde tråd sigtet på den tunge ende af metalpaletten.

Wasted har været rundt i hele landet og optræde siden de blev gendannet i 2013, og har efterhånden spillet på rigtig mange forskellige rock og metal events, festivaler og div. rockklubber siden da.

I 2021 udgav de deres 4. album ”The Haunted House” og på set-listen til dette event vil stå numre fra denne udgivelse godt blandet med en håndfuld ældre Wasted-sange fra de gamle udgivelser, som folk der kender Wasted formentlig vil nikke genkendende til og har gjort Wasted til det, de repræsenterer i dag.

Medier