Beta

Fredag 23. februar

Killing Gandhi – albumrelease

Support:

JustinHate
Om koncerten

Killing Gandhi er et københavnsk baseret melo-death band, der blev grundlagt i 2013. Bandmedlemmerne er alle erfarne musikere, der tidligere har spillet i konstallationer som Myrkur, Manticora, Illdisposed og Wuthering Heights.

Killing Gandhi tryllebandt melo-death fans over hele Europa med deres debutalbum ‘Cinematic Parallels’, som blev udgivet i 2015 gennem norske metal label Crime Records. Albummet fik fantastiske anmeldelser og bandet blev stemt Årets Metal Act til “Bands of Tomorrow” award show i København 2015 – et arrangement med fokus på upcoming bands, der forventes at påvirke den danske og internationale musikscene.

I begyndelsen af 2016 indspillede Killing Gandhi nogle grundidéer til deres andet album “Aspirations of Failure” dette album blev blev indspillet, mixet og mastereret i begyndelsen af 2017.

‘Aspirations of Failure’ er et konceptalbum om to mænd står over for deres egen vilje til enten at lykkes eller svigte i deres personlige og professionelle liv. Historien er baseret på en blanding af personlige livserfaringer af Martin Arendal (guitarer) og fiktion.

Glæd dig til at opleve musikken live til koncerten i BETA 23. februar.

https://www.facebook.com/Killinggandhi/

Medier

Support:

JustinHate

Om koncerten

JUSTINHATE er et band fra København der spiller mørk hardcore, hvor de blander aggressionen fra hardcoren og brutaliteten fra metalen med en aggressiv vokal rammer dig fandenivoldsk lige i fjæset.

Bandet har eksisteret siden 2010, og har i perioden frem til nu spillet anmelderroste shows i både ind – og udland. I juni 2017 udkom MARROW, der udforsker endnu mørkere musikalske nuancer end før.

“(…)Justin Hate is staging a serious claim to be considered among the best live bands in the country right now.”
– Rockfreaks

(…) Ufattelig meget nerve i deres optræden, og ved udelukket at bruge baglys, fik de skabt en intens og mystificeret stemning. Flere gange i løbet af koncerten fik forsanger Kim Rock hoppet ned blandt publikum for at komme endnu tættere på os. Fedt show!”
–    Blastbeast

Bandcamp: https://justinhate.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/justinhateband/

 

Medier