Amager Bio

Torsdag 11. januar

Kim Larsen & Kjukken

Om koncerten

Kim Larsen & Kjukken aflyser vinterturné

Kim Larsen & Kjukken er desværre tvunget til at aflyse de kommende koncerter i januar, februar og marts.

Kim Larsen fik i december konstateret kræft i prostata. Han er allerede i behandlinger og har derfor ikke kræfter til vinterkoncerterne.

Kim Larsen udtaler:
– Jeg undskylder mange gange overfor både publikum og arrangører. Jeg er ved at blive en gammel nar, og meget imod min vilje har jeg måttet indse, at jeg har brug for ekstra tid til at komme i spilleform igen. Men jeg regner bestemt med at være klar til sommer.

Billetter refunderes via Ticketmaster.

____

Kim Larsen & Kjukken bobler fortsat af spilleglæde og besøger derfor fra starten af 2018 en række af de danske klubber som bandet elsker at spille på. I den forbindelse vil Amager Bio lægge scene til to gange, nemlig 11. og 12. januar.

Til koncerterne vil Kim Larsen & Kjukken lufte store sange og små perler fra Larsens enorme sangkatalog der strækker sig helt tilbage fra Gasolin’-dagene i starten af 1970’erne og op til det seneste album – Øst For Vesterled – der udkom i april 2017.

Anmelderne var begejstrede for de tolv helt nye, håndspillede numre og kaldte Øst For Vesterled for Larsens stærkeste udgivelse i mange år. Singleudspillene – Moder Jord og Nostalgi – er da også allerede blevet populære sange blandt publikum til koncerterne.

KJUKKEN I FORRYGENDE FORM

Kim Larsen fandt sine spillekammerater i Kjukken i Odense for mere end tyve år siden.

Orkestret – som på de seneste turnéer i både Danmark, Sverige og Norge har vist at de er i forrygende spilleform – består i dag af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn ’Ørn’ Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Medier
Anmeldelser