Beta

Fredag 6. december

Konkhra

Special Guests:

Detest
Om koncerten

Den danske dødsmetal-gruppe Konkhra er tilbage! Deres første fuldlængde siden ’Nothing Is Sacred’ fra 2009 udkommer til oktober under titlen ’Alpha and the Omega’, og i den forbindelse spiller de koncert i BETA til vinter.

Det nye album bliver deres ottende og udkommer i samarbejde med Hammerheart Records, som også genudgiver deres bagkatalog løbende. Musikken er fortsat ekstrem og massiv, men også afbalanceret med medrivende grooves og skingrende guitar-riffs i klart fokus. Tematisk bliver det efter alt at dømme en højstemt men også kold og smukt forstyrrende omgang, som de kort og poetisk udtrykker det selv: ”Det handler om død fra de levendes perspektiv. Om magt fra de trængendes syn. Om kærlighed i hjertet fra de ensomme og fortabte. Og om håb, når alt håb er forsvundet for altid.”

Siden den forrige udgivelse har de bl.a. spillet opvarmning for Behemoth i Sydafrika i 2014 og været support på Volbeats eneste koncert i Europa i 2015 – samme år hvor de også åbnede hele Danmarks metalfestival, Copenhell. I 2019 og frem drager de endnu engang på turné i Danmark såvel som i resten af verden, og vi glæder os til at byde dem velkommen her på BETA fredag den 6. december.

www.facebook.com/KonkhraOfficial/

Medier

Special Guests:

Detest

Om koncerten

Københavnerbaserede Detest har siden starten af 90’erne skabt og leveret afsky og obskure tendenser til den danske såvel som den internationale dødsmetalscene. Med bandets ‘94 udgivelse ‘Dorval’ udvidede Detest rammerne for dødsmetalgenren og har siden den dag vist folket, hvordan rendyrket oldschool-ondskab udformes.

I 2016 blev Detest gendannet af guitarist og grundlægger John Petersen. Petersen havde en vision om at bringe Detest tilbage på tronen af dansk dødsmetal, som de havde siddet på tilbage i 90’erne sammen med bands som Illdisposed og Konkhra.

Efter en række succesfulde koncerter med bl.a. Myrkur og Illdisposed blev Detest bekræftet i, at de stadig leverede en efterspurgt mangelvare på dødsmetalscenen: Rå autenticitet, pakket ind i stramt sammenspil og stor spilleglæde.

https://www.facebook.com/DetestDK/

Medier