Amager Bio

Tirsdag 10. oktober

Larkin Poe (US)

Om koncerten

Rootsrock-duoen Larkin Poe bliver føjet til Amager Bios imponerende række af bluesrock- americanakunstnere, når de i efteråret 2023 gæster København.

Den Grammy Award-nominerede duo består af to søstre fra Georgia som nu bor i musikbyen Nashville. Det begyndte helt tilbage i 2005 som Lovell Sisters sammen med deres storesøster Jessica. Konstellationen holdt til 2009 og fra 2010 var Larkin Poe en realitet med søstrene Rebecca og Megan som omdrejningspunktet.

De har i alt udgivet 6 album, hvor 2022-albummet ‘Blood Harmony’ er det seneste skud på stammen. Den kritikerroste plade konkurrerer om en Top 20-placering på UK-charten, og den i sadeltasken tager Larkin Poe i efteråret 2023 til Europa og kommer i den forbindelse forbi København og Amager Bio. En turné der for bandet vil være en opskalering af mange af de spillesteder, som de kommer til at besøge ift. til turnéen i 2022.

Om du er til Tedeschi Trucks Band, Marcus King, Gary Clark Jr. eller Bonnie Raitt vil der bestemt være noget at hente i de to søstres sydende hotte musik.

https://www.larkinpoe.com/

Medier
Anmeldelser