Amager Bio

Tirsdag 10. oktober

Larkin Poe (US)

Support:

The Sheepdogs
Om koncerten

FÅ BILLETTER!
Unummererede ståpladser!

____

Rootsrock-duoen Larkin Poe bliver føjet til Amager Bios imponerende række af bluesrock- americanakunstnere, når de i efteråret 2023 gæster København.

Den Grammy Award-nominerede duo består af to søstre fra Georgia som nu bor i musikbyen Nashville. Det begyndte helt tilbage i 2005 som Lovell Sisters sammen med deres storesøster Jessica. Konstellationen holdt til 2009 og fra 2010 var Larkin Poe en realitet med søstrene Rebecca og Megan som omdrejningspunktet.

De har i alt udgivet 6 album, hvor 2022-albummet ‘Blood Harmony’ er det seneste skud på stammen. Den kritikerroste plade konkurrerer om en Top 20-placering på UK-charten, og den i sadeltasken tager Larkin Poe i efteråret 2023 til Europa og kommer i den forbindelse forbi København og Amager Bio. En turné der for bandet vil være en opskalering af mange af de spillesteder, som de kommer til at besøge ift. til turnéen i 2022.

Om du er til Tedeschi Trucks Band, Marcus King, Gary Clark Jr. eller Bonnie Raitt vil der bestemt være noget at hente i de to søstres sydende hotte musik.

https://www.larkinpoe.com/

Medier
Lyt til Larkin Poe
Bad Spell
3:15
Anmeldelser

Support:

The Sheepdogs CAN

Om koncerten

The Sheepdogs er et canadisk rockband dannet i 2004 i Saskatoon, Saskatchewan. Bandet er kendt for deres klassiske rocklyd, der trækker inspiration fra 60’ernes og 70’ernes rockmusik.

Selvom bandet her sin helt egen stemning, kan de godt sammenlignes med The Allman Brothers Band og The Rolling Stones.

 

Medier