Beta

Fredag 26. november

Late Runner

Om koncerten

Du skal have gyldigt corona-pas for at komme til koncert i Amager Bio og BETA // To attend the concerts in Amager Bio and BETA it is mandatory to have a valid corona passport

Læs mere // Read more: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

_______

Late Runners take på indie-poppen er drømmende og nøgternt sammensat. Med inspiration fra bl.a. The Beach Boys, Air, Beck, George Harrison og John Lennon, blandes moderne klarhed og et øre for original og naturligt klingende melodi med 70’ernes produktionsgreb. Det er eftertænksom musik, der kommer til udtryk gennem Asger Tarpgaards tydeligt sårbare og varme stemme, og hans kontemplative, introspektive tekster, der fungerer som tematisk sammenhængende digte.

Bag Late Runner står sangskriveren Asger Tarpgaard der er kendt for sit gennembrud som 16-årig i slut 90’erne med powerpop-bandet superheroes. En rejse der op gennem nullerne resulterede i et hav af anmelderroste koncerter, tre album, fem EP’er og ros fra selveste Beck. Efterfølgende fulgte han med de gamle bandkammerater Thomas Troelsen og Tanja Forsberg Simonsen (ONBC) videre i Private og spillede i Lightwave Empire med Bjarke Niemann fra Spleen United.

Seneste album:https://orcd.co/nothings-real-anymore

Facebook:facebook.com/laterunner.dk

Instagram:instagram.com/_late_runner_/

Medier