Beta

Lørdag 13. oktober

Laura Mo

Support:

Laursen
Om koncerten

Laura Mo er en af Danmarks mest originale sangerinder. Hendes sange sniger sig ind under huden og gør uudsletteligt indtryk. Hendes stemme er lige så speciel som hendes performances.

Hun optrådte på Tønder Festival i 2017, og Gaffa skrev meget rammende: “Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk.”

Ud over sangen spiller Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver og stortromme, og live er derogså er plads til en anekdote eller to.

Teksterne er godt nok danske, men i musikken hører man en stor kærlighed til den amerikanske klang og hendes rejser på de store highways derovre.

6. april i år udkommer Laura Mo med sit seneste udspil, ‘Steppebrand’, hvor titelsangen allerede har fejret store successer på P4.

https://www.facebook.com/lauramo.musik/

www.lauramo.dk

www.youtube.com/LaurasMotel

Medier
Anmeldelser

Support:

Laursen

Om koncerten

Laursen er et nyt, originalt indslag på den dansksprogede folk-pop-scene. Debutalbummet Nutidslevn udkom 1. juni, og her serverer Laursen sammen med sit band et forrygende og vedkommende bud på en af sin egen generations store fortællinger – når provinsen møder storbyen.

Med sange som “Bonderøv i Hipsterklær”, “Langt Væk Herfra” og “Den Danske Sang” skriver Laursen sig ind i en stærk dansk sangskriver-tradition med sin autentiske og satiriske lyrik og en original stemme med betragtninger fra vores samtid, som brænder sig fast i bevidstheden.

Anmelderne og DR P4 og P5 har allerede tagt godt imod albummet :

★★★★ – GAFFA
★★★★ – GF ROCK

 

Medier
Anmeldelser