Beta

Lørdag 15. april

Lifesick

Support:

Grava
Decorticate
Om koncerten

Lifesick er på relativt kort tid blevet en magtfaktor i dansk harcoreinficeret metal.
De var med på en upstream-bølge på den internationale hardcorescene og metalscene, da coronaen ramte. Under nedlukningerne brugte de tiden til at fintune deres udtryk, så deres seneste album fra 2022 står som en monolit af no-nonsense, og ind-til-benet hardcore, trash og dødsmetal.

Lyden læner sig op af den velkendte svensker-dødsmetal med sin hårdtslående “sav” og knusende tone. Den er kompromisløs med moderne breakdowns og referencer til Metallica og Slayer.

Live er LIFESICK intense, medrivende og ligefrem vanedannende. De giver sig selv 110% til alle koncerter, ikke kun energimæssigt, men også på lyd, lys og scenetilstedeværelse.

Bandet blev dannet i Fredericia tilbage i 2015 og består af 5 medlemmer som tidligere har spillet sammen i andre sammenhænge. De er inspireret af livets turbulente natur, hvilket har givet et tekstunivers fyldt med hadefulde og depressive ytringer.

Du kan opleve dem i spillestedet BETAs smeltedigel til april.

https://www.facebook.com/lifesick

 

Medier
Lyt til Lifesick
Enslavement Method
3:03

Support:

Grava

Om koncerten
GRAVA spiller knusende tung metal. Afgrundstunge guitarriffs, pulserende dommedagstrommer og møgbeskidte vokaler tørner sammen i en hårdtslående og enkel grundstamme.
GRAVA er en dansk/færøsk trio fra København bestående af Niels Asger Svensson (vokal/bass), Atli Brix Kamban (vokal/guitar) og Casper Axilgård (trommer). Bandets sange kredser sig om menneskets møde med døden, set gennem de døendes øjne. Det fragmenterede billedsprog fortæller glimtvis om f.eks. et skibsforlis i et ishav (“WAVES”), en hekseafbrænding (“ALIGHT”) og en slaveopstand vævet sammen i et infernalsk lydbillede (“APPIAN WAY”). På scenen er GRAVA både indædt og bistert, og de to frontvokaler kappes om at kanalisere det ubehag, som har inspireret det dystre tekstunivers.
Medier

Support:

Decorticate

Om koncerten

“Imagine getting your head smashed with a cinder block by a Neanderthal. Over and over and over again. That’s what listening to decorticate is like.” – Rich Perusi, editor at society suckers zine

“Just like i fuck, hard, fast and dirty.” – Matt parsons, review, Society suckers vol. 1, issue 4

https://decorticate.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/decorticate.posture/
https://www.facebook.com/Decorticate.Posturing

Medier