Amager Bio

Torsdag 28. februar

Lil Xan (US)

Support:

Baby Bino
Louis Valuta
Eliozie
Om koncerten

Billetter fra 28. november kl. 10

___

Lil Xan er en californisk Soundcloud-rapper som på rekordtid har slået igennem mainstream med sin drugged-out lyd og hedonistiske rim. Han dukkede op i 2016 med numre såsom ‘Sorry’ og ‘Centerfold’ og succesen tog for alvor fart i 2017 med tracks’ne ‘Been Bout It,’ ‘Slingshot’, ‘Who Are You’ og ‘Betrayed.’ Han udgav også ep’en ‘Xanarchy’ samme år og den efterfølgende turne blev totalt udsolgt på kun 5 timer, da den blev offentliggjort i januar 2018.

Lil Xan er tilknyttet the Low Gang collective side om side med Steven Cannon og Aris Ray. Han kom i forbindelse med dem som fotograf, da hans kamera gik i stykker til en koncert. For at gøre en lang historie kort blev han gode venner med Cannon som opdagede hans musiske talent. Da Low Gangs daværende tredje medlem døde pga. en overdosis, var det naturligt at Lil Xan kom med, og det blev startskuddet til den succes han bader sig i i dag.

28. februar kan han opleves i et helt nyindrettet Amager Bio.

https://www.facebook.com/lilxanfuhyobih/

Medier

Support:

Baby Bino

Om koncerten

Baby Bino er 21 år og kommer fra København. Han er tidligere medlem af gruppen Pizzagang, men er altså nu gået solo. Selvom han står på egne ben, er han dog også en del af “Rig Forevigt gang’et”, der består af Louis Valuta, Chanelbigs og ATL PETE, som alle udgiver musik uafhængigt af hinanden.

Baby Bino skriver selv sine tekster, der tager udgangspunkt i hans og gang’ets dagligdag og livsstil. Lyden og (livs)stilen afspejler sig i den dominerende Trap/Hip Hop-bølge, som vi primært kender fra Atlanta, hvor universet er meget narcissistisk og selvhøjtideligt. Ifølge Baby Bino selv, skal man kunne “turne up” og “føle sig selv”, når man lytter og synger med på tracksene. Den bemærkelsesværdige livstil er en vigtig del af musikken og udtryksformen.

Medier

Support:

Louis Valuta

Om koncerten

Medier

Support:

Eliozie

Om koncerten
Medier