Amager Bio

Søndag 11. oktober

LitteraTour: Kristian Gintberg, Vicky Knudsen og Merlin P. Mann

Om koncerten

Politikens forlag præsenterer:

LITTERATOUR

Oplev Kristian Gintberg, Vicky Knudsen og Merlin P. Mann

Kristian Gintberg, Vicky Knudsen og Merlin P Mann fortæller levende om Danmarks fantastiske dyr, jordens vildeste rekorder, folk fra Middelalderen – og så skal vi lande på Månen og Mars! Egnet til alle mellem 6 og 100 år!

Oplev på denne spændende aften:

Kristian Gintberg
Kristian Gintberg (f. 1988) er tekstforfatter, tv-vært og sangskriver. Han startede sin tv-karriere i 2011 som medvært på DRs børneprogram Lille Nørd og har siden været vært på det meget populære Ramajetterne og Ramasjang Mysteriet, ligesom han er en fast del af sommerens Cirkus Summarum. Bogaktuel: Kristian på sporet af rummet samt Kristian på sporet af jordens rekorder.

Vicky Knudsen
Vicky Knudsen (f. 1986) er biolog, ornitolog og naturvejleder. Hun har været ansat hos Dansk Ornitologisk Forening, er blevet kåret til Danmarks bedste naturvejleder, har siddet i juryen til Danmarks naturkanonen samt været med til at skabe 99 arter, et formidlingsprojekt under Dansk Naturfredningsforening, der skal formidle 99 arter, danske børn skal se, før de bliver voksne. I de senere år har Vicky Knudsen deltaget i flere tv-programmer, bl.a. sammen med Sebastian Klein, Morgen D.D. Hansen og Anders Kofoed. Bogaktuel: Vickys vilde verden

Merlin P. Mann
Merlin P. Mann er bedst kendt for successerien Taynikma, der er solgt i mere end 500.000 eksemplarer i 13 forskellige lande og er blevet til både film, teater og spil. Merlin har skrevet for LEGO, Disney og Pixar og er desuden uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole. I de unge år var Merlin en af pionererne bag rollespil Danmark, og hans historier emmer af utæmmet, legesyg fantasi. Senest har Merlin skrevet succesbøger med unge, kendte YouTubere som Morten Münster og Louliving, og to gang har han vundet DR’s Orlaprisen. Bogaktuel: Rane og det magiske museum – Blodkongens datter.
Der vil på denne aften være mulighed for køb af signerede bøger.

Medier