Amager Bio

Torsdag 22. oktober

LitteraTour: Lars Løkke Rasmussen, Kim Bildsøe, Divya Das og Vincent F. Hendricks

Om koncerten

Politikens Forlag præsenterer:

LITTERATOUR

Oplev Lars Løkke Rasmussen, Kim Bildsøe, Divya Das og Vincent F. Hendricks

Med udgangspunkt i erindringsbogen Om de fleste og det meste fortæller Lars Løkke Rasmussen om de mennesker og begivenheder, der har betydet allermest for ham som politiker og som menneske. TV-værterne Kim Bildsøe og Divya Das fortæller om deres tre år som korrespondenter i Storbritannien, om briternes udmelding af EU, og om hvordan det er gået, siden brexitaftalen blev godkendt i januar 2020. Filosof og forfatter Vincent F. Hendricks stiller skarpt på, hvordan fire gamle dyder kan give os større handlefrihed og stiller spørgsmålstegn ved vores autonomi.

Oplev på denne spændende aften:

Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen (f. 1964) var Danmarks statsminister fra 2009 til 2011 og igen fra 2015 til 2019. Forinden var han i en årrække indenrigs- og sundhedsminister og finansminister. Han har siddet i Folketinget siden 1994 og var fra 1998 til 2001 desuden amtsborgmester i Frederiksborg Amt. Fra 2009 til 2019 var Lars Løkke Rasmussen formand for partiet Venstre. I 2019 tog han initiativ til og medvirkede i Kirsten Jacobsens bog, Befrielsens øjeblik, der landede som en bombe i valgkampen. Bogaktuel: Om de fleste – og det meste.

Divya Das og Kim Bildsøe
Divya Das (f. 1978) er cand.scient. i geografi fra Københavns Universitet i 2003. Hun har arbejdet på DR som tv-meteorolog og har siden 2006 været ansat på TV 2, først som vært på TV 2 News, siden på Nyhederne og som europakorrespondent i London. I 2016 modtog hun prisen som året kvindelige nyhedsvært. Kim Bildsøe Lassen (f. 1963) er journalist og har været ansat i DR siden 1998. Tidligere har han været ansat på TV 2, Ekstra Bladet, Dagbladet Information og Månedsbladet Press. Kim Bildsøe Lassen har været korrespondent i Mellemøsten, USA og Storbritannien og har modtaget flere journalistiske priser. Bogaktuel: Briterne og brexit.

Vincent F. Hendricks
Vincent F. Hendricks (f. 1970) Dr.phil., ph.d., professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted. Han er forfatter til en række bøger, herunder blandt andet Spræng boblen, Fake News, Kæmp for Kloden samt Os og dem, og han er en afholdt foredragsholder. Han har vundet en række priser for sin forskning, herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Roskilde Festivalens Eliteforskerpris, Choice Magazine Outstanding Title Award samt Rosenkjærprisen. Bogaktuel: Vend verden.
Der vil på denne aften være mulighed for køb af signerede bøger.

 

Medier