Amager Bio

Onsdag 14. december

Little Simz (UK)

Om koncerten

På grund af Corona-situationen har myndighederne indført yderligere restriktioner. For kulturlivets vedkommende er der tale om egentlig nedlukning, som altså også rammer spillesteder som Amager Bio og BETA.

Der vil derfor ikke blive afholdt koncerter eller foredrag i de to spillesteder, foreløbigt frem til 17. januar. Havde du regnet med at skulle til koncert i den periode, bliver du desværre nødt til at blive hjemme.

Vi er ved at finde ud af, om de ramte koncerter og foredrag skal udskydes, eller om de bliver helt aflyst. Hvad udfaldet bliver af dét, vil blive oplyst via hjemmesiden og via mail fra Ticketmaster

Amager Bio & BETA

___

Little Simz blevet kaldt “the Princess of Rap”, og hun beskriver sin egen musik som rap og experimental med elementer af rock. Med sit stærke track “Rollin Stone”, leverer den britiske rapper direkte til hjertet med hendes varemærke-quickfire rap, og minder folk om hvorfor hun regnes som en af de mest vitale kunstnere i spillet.

“Rollin Stone” følger op på den udgivelse, som Simz leverede i foråret, med den episke åbning af “Introvert” efterfulgt af den smukke “Woman” (og ikke at forglemme de ledsagende videoer, hvoraf sidstnævnte blev instrueret af Simz selv).

“Rollin Stone” er blot endnu et eksempel på, hvorfor Simz er en af de mest presserende og vigtige stemmer, vi har i dag, og en anden grund til at få meget, meget begejstrede faktisk om hendes kommende album, ‘Sometimes I Might Be Introvert’, som udgives 3. september på Alder 101. Det bliver med dét album, at hun tager på en europaturné, som rammer spillestedet Amager Bio til vinter.

https://www.facebook.com/LittleSimz

Medier
Anmeldelser