Beta

Tirsdag 17. oktober

Lo! (AUS)

Support:

Alkymist
Om koncerten

Billetter fra 17. august kl. 11

___

Australske Lo! Spiller sludget hardcore og er for fans af Converge, Mastodon, Neurosis, Old Man Gloom, Cult of Luna og Black Breath.

Ud over musikken har australierne et særligt godt tag på det visuelle. Sidste år fik de et viralt hit med videoen til ’Orca’– produceret af bandets bassist Adrian Shapiro selv. Omdrejningspunktet i vidoen er vokalist Sam Dillon der som en mareridtskabning stiger op af en pøl af pink slim i et ellers helt sort rum – et vrængbillede af et laboratorieskabt menneske.

Den tyske forbindelse

I 2013 ramte Lo! Europa for første gang med et brag. De optrådte blandt andet på den navnkundige Roadburn Festival og turnerede med svenske Cult of Luna og tyske The Ocean.

Især The Oceans Robin Staps spiller en central rolle for Lo!. Det var ham, der i et europæisk perspektiv opdagede dem og tilbød dem en kontrakt på sit pladeselskab, Pelagic Records. Og det er på dét label, Lo! 6. oktober udgiver deres tredje album ’Vestigial’.

Tidligere har de – ud over nogle ep’er og singler – udgivet ’Monstrorum Historia’ (2013) og ’Look And Behold’ (2010). Deres historie går tilbage til 2006, hvor det blev dannet af guitarist Carl Whitbread i Sydney. Lo! består, ud over de ovenstående, af Adrian Griffin på trommer.

Website: http://www.lookandbehold.net/
Bandcamp: http://lookandbehold.bandcamp.com/
Twitter: https://twitter.com/#!/lookandbehold
Youtube: http://www.youtube.com/user/lobandmusic

Medier

Support:

Alkymist

Om koncerten

Alkymist er et progressivt Doom-metal ensemble fra København, dannet i 2016. Medlemmerne har rødder i bands som Gas Giant, Detest, The Ritual og Düreforsög.

Bandet lancerer en stil der kombinerer det tunge, onde og brutale med det skrøbelige, smukke og poetiske.

Facebook: https://m.facebook.com/alkymist/

Bandcamp: https://alkymist.bandcamp.com/

 

Medier