Amager Bio

Lørdag 21. oktober

LOGIC (US)

Support:

Big Lenbo
Damian Lemar Hudson
Om koncerten

Logic – den 27-årige rapper med fødenavnet Sir Robert Bryson Hall II – strøg ind på musikscenen med en række mixtapes, der førte til en betydelig, raffineret underjordisk fanebase. Hans tapes – Young, Broke og Infamous; Young Sinatra; Young Sinatra: Undeniable; Young Sinatra: Welcome to Forever – opnåede millioner af downloads og streams, og han påbegyndte en verdensomspændende turné, før han underskrev kontrakt med Def Jam Recordings i 2014.

Med sit debutalbum ”Under Pressure” fra 2014 brød den Gaithersburg, Maryland MC, med sit slæng og etablerede sig som en af de klareste unge stjerner i musikbranchen. Projektet blev hyldet som en af årets bedste hip-hop-debuter, hvor pressen bemærkede Logics overlegne lyriske, filmiske fortælleevner og vigtige budskaber om fred, kærlighed og positivitet. Huffington Post kronede ”Under Pressure” som “2014’s Best Hip-Hop Album So Far”, iTunes udnævnte det “Best Hip Hop Album 2014”, Artist Direct kaldte det “The Best Debut of 2014”, og MTV News nominerede det som “Rap Album Of The Year Contender”.

Hypen gav Logic en optræden på The Tonight Show med Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel Live!, Lollapalooza, Wireless Festival UK, Governor’s Ball og en verdensturné som headliner.

Logics opfølger var det 18-track lange album ”The Incredible True Story” (november 2015), der var udtænkt som et sci-fi-space odyssey drejebog, og udviklede sig gennem interludes på albummet og cementerede Logics status som en af musikkens mest kreative unge MC’s. Efter albummet debuterede som nr. 1 på US R&B/Hip Hop Chart, tog han på ”2016 Incredible World Tour” gennem USA og Canada fra februar til april. Med “Bobby Tarantino”, hans 2016 sommer mixtape, tog det virkelig fart, som Billboard beskrev den “Logic heats up the summer with a new banger”, og Logic co-headlinede en massiv sommer amfiteater og arenaturné.

I 2017 fortsætter Logic med sætte baren højt, med udgivelsen af sit tredje fuldlængde album ”Everybody”. Albummet berører samfundsproblemer, der påvirker os alle på daglig basis, herunder angst, depression, raceforhold og meget mere. På ”Everybody” medvirker et bredt udvalg af kunstnere og personligheder, herunder Neil deGrasse Tyson, Killer Mike, Chuck D, Alessia Cara og Khalid og er blevet hans mest kommercielt succesfulde album til dato.

https://www.facebook.com/MindOfLogic/

https://twitter.com/Logic301

Medier
Anmeldelser

Support:

Big Lenbo US

Om koncerten

Big Lenbo er en amerikansk rapper/sangskriver. Han har siden barndommen være ven med Logic og har arbejdet sammen med ham ved flere lejligheder. Det er blandt andet hans håndskrift på Logics ‘Under Pressure’-cover, og Big Lenbo er med på Logics studiealbum ‘The Incredible True Story’ og ‘Everybody’.

Selv udgav Lenbo sin første single i 2016 og hans debut-mixtape kom i juli i år, ‘Strange Days’ hedder det.

 https://www.facebook.com/BigLenbo/

 

Medier

Support:

Damian Lemar Hudson US