Amager Bio

Onsdag 19. maj

Los Lobos (US)

Om koncerten

Med mere end 45 år i fingrene er der få musikere, der i den grad har været i stand til at smelte lyden af det nordamerikanske kontinent sammen til et hele. Både rock and roll, Tex-Mex, country, folk, blues og traditionel mexikansk musik, boleros and norteño har inspireret de fem musikere siden de i 1973 samledes i Øst-Los Angeles.
“We’re a Mexican American band, and no word describes America like immigrant. Most of us are children of immigrants, so it’s perhaps natural that the songs we create celebrate America in this way,” fortæller Louie Perez, som er bandets primære rimsmed.

Los Lobos slog for alvor igennem i 1987 med musikken til filmen ’La Bamba’, og deres coverversion af Ritchie Valens sang af samme navn, fik en flot førsteplads på den amerikanske hitliste. De har siden støt udgivet albummer, hvilket er blevet til 16 i alt siden debuten i 1978, hvor den seneste er ‘Llegó Navidad’ fra 2019. I 2015 blev de optaget i Rock’n’Roll Hall of Fame.

Deres intense turneliv vidner om et band, hvis musik er som skabt til scenen. Glæd dig derfor til at høre dem live i Amager Bios vellyd.

https://www.facebook.com/loslobos/

Medier