Beta

Torsdag 12. august

Lucid Grave & Late Night Ventures

Om koncerten

Lucid Grave er en smeltedigel for forskellige rockgenrer. Ideen var at lave en stoner / doom band, men det hurtigt udviklet sig til noget større.

Bandet begyndte i slutningen af 2017 på en tordnende nat i ungdomshuset i København. Viben var ud over det sædvanlige. Det blev begyndelsen på en proces der mundede ud indspilningen af det første album i 2019.

Goddess of Misery blev indspillet i 2019 og udkom i begyndelsen af 2020. Den er produceret Tobias Munk Tønder, der har arbejdet med flere andre undergrundsbands (Gaia, Drukner, Eyes ect.). Lyden af pladen er solidt baseret i stoner / doom, men har elementer af punk, post- og støjrock.

Coronaen kom og ødelagde alle turnéplaner i forbindelse med albummet, men nu hvor det lysner, er de tilbage igen og giver koncert i BETAs intime og vellydende rammer.

https://www.facebook.com/LucidGrave

Medier

Late Night Ventures

Om koncerten

Det københavnske post-metal-orkester LATE NIGHT VENTURE har rejst en lang vej, både som individer og som band. Fra fødsel til opvækst i provinsen og forstæder landet over til voksenlivet i København, dannelsen af bandet i 2006 og til den nye plade ‘Subcosmos’.

Medlemmernes musikalske møde konkretiserede sig først i bandets selvbetitlede debutalbum, derefter i ‘Pioneers of Spaceflight’ (2012) og senere ‘Tychonians’ (2015). Disse to albums tog begge udgangspunkt i shoegaze og post-rock og fortællinger om universet, menneskets møde med samme og de spørgsmål af videnskabelig såvel som eksistentiel karakter, der opstår i en sådan funderen.

Det nye album ‘Subcosmos’ er tredje og sidste del i denne trilogi, og hvor de to forrige plader er af mere beskuende karakter, er den nye plade i højere grad et personligt værk. Musikken har ligeledes ændret fokus, i det bandet har bevæget sig imod en tungere lyd. LATE NIGHT VENTURE opererer nu i et felt defineret af legender som Neurosis og Isis – et felt, som orkestret videreudvikler i kraft af det distinkt melodiske, poetiske og lokale præg, som fortsat kendetegner deres musik.

 

https://www.facebook.com/latenightventure

 

Medier