Beta

Tirsdag 11. december

Lucifer (D/S)

Support:

Skinny Violet
Om koncerten

Heavyrockens genkomst med Lucifer

Efter at være blevet dannet tilbage i 2014 og have udgivet den anmelderroste ’Lucifer I’, er har sangeren Johanna Sadonis slået pjalterne sammen med Nicke Andersson (Entombed, The Hellacopters, Imperial State Electric) for at genskabe Lucifer.
 
Sammen med Linus Björklund (guitar), Alexander Mayr (bas), og Dead Lords Martin Nordin (guitar) har Lucifer skiftet ham. De peger stadig på Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult, Steppenwolf, Heart og Fleetwood Mac som inspirationerne, men lyden, sangskrivningen og alsidigheden på den seneste ’Lucifer II’ markerer et kæmpe skridt fremad med sing-alongs, ballader og doomy riffs.

https://www.facebook.com/luciferofficial/

Medier

Support:

Skinny Violet

Om koncerten

Skinny Violet er Københavns fandenivoldske garagerock-duo, som blev dannet tilbage i 2013. Bandet består af makkerparret Amalie Kruse og Ulf Hove, der tilsammen skaber en mur af tunge guitarriffs og buldrende trommerytmer. Lyden er smadret og samtidig et tight sammenspil mellem den energiske frontkvinde og hårdtslående trommeslager. Trods kun 2 medlemmer er duoen kendt for deres eksplosive shows med 200 km/t. og man kan forvente en intens atmosfære, der rækker langt ud over scenekanten, når Skinny Violet indtager scenen.

Skinny Violet er efter en længere pause vendt tilbage i studiet, hvor de på nuværende tidspunkt arbejder på deres anden EP, der forventes udgivet i start 2019.

I mellemtiden giver bandet en forsmag på deres kommende materiale i form af singlerne ”Leave My Head”,  16. november samt ”Crystals” 14. december.

https://www.facebook.com/skinnyviolet/

Medier