Beta

Lørdag 11. december

Lucky Lo (S/DK)

Support:

Shie Said
Om koncerten

Du skal have gyldigt corona-pas for at komme til koncert i Amager Bio og BETA // To attend the concerts in Amager Bio and BETA it is mandatory to have a valid corona passport

Læs mere // Read more: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

_______

Lucky Lo, den svenske multi-instrumentalist og sangskriver Lo Ersares alt-pop pseudonym, er som et spil hinkesten. Hun springer mellem det velkendte og det finurlige; det groovy og det uventede. Og ligesom legens mangefarvede ruder af kridt, afdækker Lo og hendes band nyt land og emner af både lyse og mørke nuancer, imens Lo Ersares ærlige, inderlige og oprigtige vokal skinner altid igennem.

Lo er oprindeligt fra Umeå i Sverige, men flyttede til København i 2014 som gademusikant, der hyppigt besøgte kanalerne i Christianshavn med hendes instrument, banjoen. Men baggrunden i folkemusik er langtfra hendes eneste inspirationskilde. Lucky Lo’s alt-pop trækker også fra hendes vidtgående musikalske interesser for alt fra fri improvisation til bulgarsk vokalmusik. Lo er også påvirket af den pulserende popmusik, der kommer fra hendes andet hjem, Japan, som hun har tilbragt en del tid i, såvel som DIY-punkscenen fra hendes hjemby i Sverige.

For den ihærdige lytter er Lucky Los musik både frodig, farverig og overraskende. For den dansende lytter vil musikken være groovy, funky og glædesfuld. Og for dem der lytter efter andre forbindelser, er musikken følsom, ærlig og oprigtig. Lucky Lo’s debutalbum er en helt enestående alt-pop-støbning og vil blive udgivet via Tambourhinoceros.

Glæd dig til at opleve hendes koncert i spillestedet BETA, hvor hun vil spille hele sit kommende debutalbum

https://www.facebook.com/luckylomusic


Created with ListenTo – Free Smart URLs & Pre-Save Links

Medier
Lyt til Lucky Lo
Supercarry
4:42

Support:

Shie Said

Om koncerten

I duoen SHIE SAID er to stemmer og to guitarer spundet ind i hinanden i et betagende lydunivers. Ida og Sofie skaber sammen sange, der i det ene øjeblik klinger i smuk harmoni og i det næste vækker lytteren med sprøde disharmonier. Et overskud flyder fra de to vokaler og fingerspillet på de akustiske guitarer. Hos SHIE SAID er skrøbelighed og styrke to sider af samme sang.

https://www.facebook.com/shiesaidmusicduo

 

 

Medier