Amager Bio

Torsdag 17. marts

Lucy Love

Om koncerten

koncerten med Lucy Love er grundet covid-19-situationen udskudt til 17. marts 2022. Købte billetter til 19. februar og 22. april 2021 kan bruges til koncerten i 2022, eller refunderes indtil 25. april 2021, hvor de er købt.

___

Der har været stille i længere tid, men nu er Danmarks anmelderroste ‘Do-lt­Yourself-Duo’ tilbage med slagkraftig gun-clap lyrik og gennemført grime i verdensklasse med albummet ‘Hammerhead’ der udkom 2. oktober.

Lucy Siame har sammen med sin tro partner-in-crime, produceren Yo Akim, fundet tilbage til den symbiotiske skabelsesglæde. Duoen Lucy Love er nu tilbage og har i bedste
comic-book stil taget syv-mile-støvlerne på, og er klar til at overtage verdensherredømmet med deres slagkraftige grime og konceptuelle kunst.

Musikken finder sit afsæt i både undergrundens hårdtslående grime, art-poppens gennemtænkte finesser og klassisk science fiction. En ganske særlig kombination, der er nøje udvalgt sammensat i et eklektisk dog sammenhængende udtryk, der altsammen har tråd ind i Lucy’s identitet, som uddannet billedkunstner, med engelsk/zambianske rødder og hendes kreative opdragelse fra en kunstnerisk mor, en far der var DJ og en søster der er danser.

Selv udtaler Lucy Siame om det eklektiske univers at, “Jeg ved hvem jeg er og hvad jeg vil have – og det gør det lettere at passe ind”. Dette lyder måske enkelt, men i en branche hvor identitetskrise og det at være planløs ofte er det der giver de største kreative blokader, er det ingen lille bedrift.

Oplev Lucy Love her:

https://lucy-love.lnk.to/Hammerhead

www.youtube.com/lucylovemc

www.instagram.com/lucylovemc

www.soundcloud.com/lucylovemc

 

 

 

 

Medier
Lyt til Lucy Love
Willy Wonka
3:04