Amager Bio

Søndag 14. juni

Lukas Nelson & Promise of the Real (US)

Om koncerten

I over 10 år i træk har Lukas Nelson & Promise of the Real-bassisten Corey McCormick, trommeslageren Anthony LoGerfo, percussionist Tato Melgar og multiinstrumentalist Logan Metz krydset kloden og spillet tusindvis af shows som et af de mest talentfulde, efterspurgte rock- ’n’ roll-ensembler i dag.

Lukas Nelson & Promise of the Real er kendt for deres enestående lyd som skræver over rock ’n’ roll, country, soul, folk og R & B, og har været vital kraft i amerikansk musik. Deres seneste album, den kritikerroste ’Turn Off The News (Build A Garden),’ blev udgivet i juni 2019, og plantede sig solidt på #1 på Americana album hitliste i 10 på hinanden følgende uger.

I det forløbne år har den kvintetten glædet deres fans med en headliner tour, tv-optrædender samt stjernesæt på store festivaler – herunder Stagecoach, Newport Folk Festival, New Orleans Jazz Fest og snesevis af shows som en del af Willie Nelsons omrejsende Outlaw Music Festival.

Nu er turen kommet til et besøg i amerikanaens københavnske hjemmebane: Amager Bio, og med sig har de et helt nyt album, der udkommer 27. marts, og som indeholder nye versioner af sange fra ’Turn off the news…’ samt numre, der ikke var plads til på dén plade.

Koncerten er 14. juni, og billetterne kan allerede købes fra fredag 6. marts kl. 10 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk

https://www.facebook.com/lukasnelsonofficial/

Medier
Lyt til Lukas Nelson & Promise of the Real
Find Yourself
6:16