Beta

Fredag 14. april

LVL UP (US)

Support:

Line Bøgh
Om koncerten

New York-kvartetten LVL UP er halvfemser-lo-fi og indierock i en både knasende og melodisk helhed, og med lyden af rumklang, harmonik og båndforvrængning, formår det fire amerikanere at balancere det poppede med det eksperimentelle. Rolling Stone Magazine har dem med på listen over nye bands, man skal holde øje med, og skriver: “… the band hungers for truth and transcendence in a heartwarming way that makes every other crypto-Pavement throwback look they’re going through someone else’s motions.”

Bandet blev dannet i 2011 på State University of New York, hvor medlemmerne var indskrevet. Det var egentlig et indspildningsprojekt, men det endte med at blive til bandet LVL UP og albummet ‘Space Brothers’.

i 2014 udgav de selv deres anden fuldlængde, ‘Hoodwink’d’, der fik meget opmærksomhed fra publikum og presse. To år efter signede de så med det navnkundige label Sub Pop, og udgav ‘Return to Love’.

Fredag 14. april spiller det i BETA, og billetterne er til salg fra onsdag 26. oktober kl. 11.

https://lvlup.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/lvluptheband/

Medier
Anmeldelser

Support:

Line Bøgh

Om koncerten

Line Bøgh er anderledes komponist og en særegen tekstforfatter. Hendes kompositioner forener det komplekse med det poppede og har en karakteristisk nordisk vibe.

Line’s sange er blevet brugt i bl.a. X-faktor og i film, og så har hun det seneste år været meget aktiv i Tyskland hvor hun har turneret flitting med sit band.

Hun har 2 udgivelser bag sig; EP’en “Det er os som er farverne over byen” (2013) og albummet “Something Else and Something Else and Something Else Again” (2015). Sidstnævnte blev senere udgivet i Tyskland. I September 2017 udkommer hendes andet album, der endnu ikke har fået et navn, men som bevæger sig i et mere folk/indie-agtigt univers og er indspireret af kunstnere som Sufjan Stevens og Tom Waits.

Line turnerer med sin søster Johanne Bøgh og guitaristen Rasmus Ploug.
Line Bøgh (keys, vocals)
Johanne Bøgh (ukulele, vocals)
Rasmus Ploug (guitar)

https://www.facebook.com/LineBogh/

 

Medier
Anmeldelser