Beta

Fredag 9. februar

M.A.D. NIGHT VOL 3: Psy:code & Wrath of Belial, Silent Fracture

Om koncerten

Metal A Day præsenterer for 3. år i træk M.A.D. Night, hvor de sætter nogle navne på en scene fra den ulmende undergrund – navne hvis sangskrivning og kvalitet fortjener det.

Metalmediet har vokseværk på flere områder og det har M.A.D. Night også glæde af. For at prøve noget nyt er ændret til det fabelagtige BETA fra tidligere Lygten Station. Også antallet af bands er skåret ned for at den enkelte gruppe skal have bedre eksponeringsmuligheder, og selvfølgelig også for at der skal være rum til et brag af en fest bagefter.

PSY:CODE spiller moderne hardcore og har en ambition om hele tiden at række ud over egne grænser. Med det førte to udgivelser ‘Delusion’ og ‘Cause and Neglect’ fik bandet hul igennem til udlandet og modtog store roser fra den internationale presse, og det er på den baggrund at københavnerne vil nå længere med det tredje og seneste album, ‘Mørke’

Gennem årene har Psy:code supportet store navne såsom Slayer, Mastodon, Amon Amarth, Trivium, Gorefest, Illdisposed og Artillery, og har turneeret tungt både herhjemme og i Europa.

Medier
Anmeldelser

Wrath of Belial

Om koncerten

Wrath of Belial spiller en beskidt og intens kombination af Thrash og Melodisk Death metal med en moderne tilgang. Kompositionerne bevæger sig fra hæsblæsende passager, henover storladende melodiske hooks til knusende tunge stykker.

Wrath of Belial udspringer af det Aarhusiansk Metal band Pariah Syndicate, som blev dannet i 2007. Allerede kort efter dannelsen, tog Pariah Syndicate sejren til ”Danish Metal Contest” med deres debutkoncert.

Bandets debutalbum udkom i maj 2017 og har høstet mange rigtige gode anmeldelser fra prominente websides som Angry Metal Guy (4.0/5.0, Great), Pavillion Magazine (9.5/10), Powermetal.de (8.5/10) og varm anbefaling fra siden No Clean Singing.

Deres optrædener er blevet rost af anmeldere som aggressivt blandet med charme og god publikumskontakt.

Medier
Anmeldelser

Silent Fracture

Om koncerten

Silent Fracture er et metalband fra hjertet af København. Det er eksplosive riffs, halsbrækkende breakdowns og melodisk metal kombineret med aggresiv hardcorevokal. Teksterne veksler mellem skrækhistorier, politiske forhold og de personlige kampe vi alle må tage med tilværelsen.

Line-up:
Jakob Schleiss – trommer
Martin Kiersgaard – Bas
Julian Gilbro – Vocal
Nicolai Pedersen – Guitar
Jacob Eilenberger – Guitar

Medier