Amager Bio

Søndag 2. april

Madness (UK)

Om koncerten

Madness har udskudt koncerten til 2. april 2023. Købte billetter er gyldige til den nye dato, eller kan refunderes senest 2. oktober 2022. Billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster, om hvordan de skal forholde sig.

Bandet skriver: “To all of those who have bought tickets to our show in Copenhagen we are sorry to announce that due to unforseen circumstances we are having to postpone this show to April 2nd 2023. We hope you can make it then. Stay Nutty

____

Det ikoniske, engelske band Madness er et band, der bevarer en stærk fornemmelse for hvem og hvad det er. Mange af de samme påvirkninger er stadig til stede i deres lyd – ska, reggae, Motown, rock’n’roll, rockabilly, klassisk pop og sylespidse formuleringer fra deres elskede gader i London. Det kan være raffineret og opdateret, men essensen forbliver klar og ærlig. Det er det, de er bedst til. “Du kan bruge de samme farver,” siger Cathal, “men du ønsker ikke at male det samme maleri.

Mest farverigt er dog Madness ‘evne til at skrive sange, der gnistrer med de ting fra livet i England; at finde poesi i hverdagens virkelighed og ikke berømthedens falske glimmer; sange, der måske ikke viger tilbage fra død eller mørke, men bevarer retten til at anvende vid og varme. Det er sange, der har sat deres præg på den britiske popkultur; deres ånd varer ved i musikken fra Blur, The Streets, Kaiser Chiefs, Arctic Monkeys, Lily Allen, Sway og Plan B (Cathal var med til at skrive Great Day for a Murder on Ill Manors og optrådte kort i filmen.)

Nu kan københavnske musikelskere glæde sig til opleve disse musikalske bannerførere live i spillestedet Amager Bio.

https://www.facebook.com/madnessofficial

 

Medier
Lyt til Madness
It Must Be Love
3:20