Amager Bio

Tirsdag 24. september

Madrugada (N)

Om koncerten

Genforeningen af Madrugada har fået en overvældende god modtagelse. Koncerten i marts måned i Amager Bio var bragende udsolgt, og det er derfor med stor glæde, at vi kan byde velkommen til endnu én med Madrugada 24. september.

Focus vil være på sangene fra ’Industrial Silence’, som udkom 30. august 1999. Pladen var et resultat af et tilbud bandet fik fra Virgin Records, og kontrakten blev efter sigende underskrevet på en kølerhjelm foran den norske børs – en begivenhed der har fået mytisk status i den nationale musikhistorie. Orkestret fik hermed fuld frihed til at realisere visionen, og året efter, da skiven udkom, gik den nr. 1 i hjemlandet og fejede herefter hen over Europa. Den har siden opnået klassiker-status blandt både norsk og skandinavisk rytmisk musik.

Igennem de næste 10 år udgav Madrugada yderligere 4 album. Deres sidste og selvbetitlede var påbegyndt inden at guitaristen Robert Burås døde i 2007. Pladen udkom i 2008. Siden har der været stille omkring et af de vigtigste band i norsk rockmusik, og når de igen rammer de europæiske scener bliver det med alle 3 tilbageværende, originale medlemmer.

https://www.facebook.com/madrugada/

Medier
Anmeldelser