Amager Bio

Fredag 22. marts

Madrugada (N)

Support:

Luke Elliot
Om koncerten

EKSTRAKONCERT: Madrugada – 24. september 2019

 

Genforeningen af Madrugada har været håbet på af mange. Og nu er den her! Det norske verdensband markerer 20-året for udgivelsen af debuten, ’Industrial Silence’, med en omfattende europaturne som begynder i Oslo og har hele tre stop i Danmark, herunder Amager Bio.

Focus vil være på sangene fra ’Industrial Silence’, som udkom 30. august 1999. Pladen var et resultat af et tilbud bandet fik fra Virgin Records, og kontrakten blev efter sigende underskrevet på en kølerhjelm foran den norske børs – en begivenhed der har fået mytisk status i den nationale musikhistorie. Orkestret fik hermed fuld frihed til at realisere visionen, og året efter, da skiven udkom, gik den nr. 1 i hjemlandet og fejede herefter hen over Europa. Den har siden opnået klassiker-status blandt både norsk og skandinavisk rytmisk musik.

Igennem de næste 10 år udgav Madrugada yderligere 4 album. Deres sidste og selvbetitlede var påbegyndt inden at guitaristen Robert Burås døde i 2007. Pladen udkom i 2008. Siden har der været stille omkring et af de vigtigste band i norsk rockmusik, og når de igen rammer de europæiske scener bliver det med alle 3 tilbageværende, originale medlemmer.

https://www.facebook.com/madrugada/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Luke Elliot US

Om koncerten

Luke Elliot er en amerikansk singer/songwriter der er kendt for sin mørke crooner-stemme og melankolske sange.

Han begyndte at optræde på barer i New Yorks Lower East Side, men karrieren tog fart, da han af instruktøren Paul Cantagallo blev bedt om at lave musikken til filmen ‘Benny the Bum’. For de toner vandt han i 2012 en pris ved Philadelphia Independent Film Awards.

Det ene førte til det andet og han kom i kontakt med en norsk, indflydelsesrig journalist, der førte til, at han tog på turné i Norge som også inkludere en optræden i norsk TV. Han skrev kontrakt med norske Indie Recordings. Han indspillede sit første album med norsk backing band i Norge: ‘Dressed for the Occation’. Det udkom i 2016 og fik bragende anmeldelser.

https://www.facebook.com/lukeelliotmusic/

Medier