Amager Bio

Lørdag 9. december

Magtens Korridorer

Support:

The Royal Air Force
Om koncerten

Ny single ‘ALKOHOL’ – og mere nyt på vej
Et af Danmarks mest populære rockbands – Magtens Korridorer – tager på stor efterårstur til oktober/november 2017, og med i bagagen vil være spritnye singler.

Fredag 2. juni udgiver Magtens Korridorer singlen ‘Alkohol’, som er titlen på første lydbid fra et kommende album, der ser dagens lys i starten af 2018. ‘Alkohol’ tager bandet tilbage til deres musikalske udgangspunkt. De hidsige guitarriffs er gennemgående. Der bliver skåret ind til benet produktionsmæssigt, og nummeret emmer i den grad af Magtens Korridorers karakteristika. Rock , energifyldt vokal og alkohol.
Senere over sommeren – og altså inden efterårskoncerterne – vil bandet udgive en sang eller to yderligere.

Magtens Korridorer – et rockeventyr
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer i folkets hjerter med en række sange der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits.

Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid ender som én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen.

Billetsalget til efterårsturneén starter torsdag den 1. juni.

MAGTENS KORRIDORER:

  • Johan Olsen, sang
  • Niklas Schneidermann, guitar, sang
  • Rasmus Kern, guitar, keys, sang
  • Terkel Møhl, bas
  • Anders Ramhede, trommer

Medier
Anmeldelser

Support:

The Royal Air Force