Amager Bio

Mandag 11. november

Mark Lanegan (US)

Support:

The Membranes
Om koncerten

Billetter fra 25. april kl. 10

___

Mark Lanegan er kendt for at være en af de mest produktive musikere i rockverdenen, hvor han ud over en imponerende solokarriere også slår sine folder i bands som Screaming Trees, The Gutter Twins og ikke mindst Queens Of The Stone Age.

18. oktober vil han udgive sit 11. studiealbum med titlen ‘Somebody’s Knocking’ og tage på en turné, som rammer Amager Bio 11. november. Albummet bliver endnu en kærlighedserklæring til ord og musik sat sammen, og vil udvide hans mørke musikalske univers, i både en mere garagerocket og mere elektronisk retning. ‘Stitch It Up’ er den første single/video som er blevet udgivet fra pladen.

Mark Lanegan bliver ofte sammenlignet med vokalister som Leonard Cohen og Tom Waits på grund af sin dybe, raspende stemme. Lanegan leger med americana og solid rock, og menes sågar at have influeret den amerikanske blues- og countryscene med sin musik, der emmer af mørke og dystopi. Oplev manden med musikbranchens nok mest imponerende CV, når han gæster Amager Bio til november.

https://www.facebook.com/MarkLanegan/

Medier
Anmeldelser

Support:

The Membranes UK

Om koncerten

Den gendannede britiske post-punk gruppe The Membranes har netop udgivet deres enormt kritikerroste dobbeltalbum ’What Nature Gives… Nature Takes Away’ i juni 2019. Nu får du chancen for at se dem i Danmark, når de tager på tour med Mark Lanegan.

Originalt eksisterede bandet fra 1977-1990, men på foranledning af ingen ringere end My Bloody Valentine, blev de gendannet i 2010 for at spille på festivalen All Tomorrows Parties. Siden har de været aktive og har udvidet deres noise-repertoire med albummet ’Dark Matter/Dark Energy’ fra 2015 og senest altså ’What Nature Gives… Nature Takes Away’. De udvikler fortsat deres lyd, og det nye album indeholder blandt andet et 20-personers kor og adskillige gæsteoptrædener.

Mark Lanegan har selv kaldt det et af sine yndlingsalbum i år – lyt selv til singlen ’A Strange Perfume’ her på siden.

https://www.facebook.com/theMembranes/

Medier
Anmeldelser