Beta

Onsdag 11. oktober

Matt Andersen (CAN)

Om koncerten

Med over 10 millioner views på Youtube, to European Blues Awards og en sejr i Best Solo Performer til Memphis Blues Challenge, er verden ved at få ørerne op for canadiske Matt Andersen. Han har med sin store soulstemme og sit helt særlige scenenærvær skabt sig en voksende fanskare på den gammeldags måde: ved at turnere intensivt og lade de omvendte fans sprede sit navn.

Ud over at have headlinet flere store festivaler og clubshow, har han delt scene og turneret med Bo Diddley, Buddy Guy, Greg Allman, Tedeschi Trucks Band, Randy Bachman, Little Feat, Jonny Lang, Serena Ryder og mange flere. Han er blevet nomineret og vundet mange prestigefyldte priser, blandt andre European Blues Awards i 2013 og 2016, tre Maple Blues Awards og som sagt en sejr i Memphis Blues Challenge.

Hans musikalske karriere begyndte tilbage I 2002 med bandet Flat Top, og han har siden nærmest boet på landevejene, når han altså ikke har været i studiet for at indspille en af hans mange album. Det seneste er fra 2016 og hedder ’Honest Man’.

Billetterne kan købes fra 9. august kl. 10

Medier
Anmeldelser