Amager Bio

Lørdag 26. oktober

Maykel Blanco Y Su Salsa Mayor & Mayito Rivera (CU)

Om koncerten

Koncerten er arrangeret af Cubakultur & ElStudio

Så har vi igen fornøjelsen af at præsentere ét af Cubas mest populære Salsaorkester. Første gang de optrådte i Danmark var tilbage i 2007, hvor vi arrangerede en koncert med dem i Amager Bio. Derfor er vi utroligt glade for at kunne give dem mulighed for igen at optræde på dettte fantastiske, nyrenoverede spillested, hvor lyden er i topklasse, dansegulvet er enormt, og hvor der ydermere er plads til siddeplader, oppe på balkonen.

KONCERT INFO:
★ 20.00: Dørene åbner MC Raydel Falcon sir velkommen
★ 20.30-21.45: Inden koncerten vil der være introundervisning i Salsa med ElStudio ved Stine Ortvad og Anier.
★ 21:45-22:00 Warm up Chango King Hernandez og ElStudio Students Crew ved Daniela
★ 22.00: Koncertstart Maykel Blanco Y Su Salsa Mayor og Mayito Rivera
★ 24.00-02.30: Afterparty med DjAlain Correa

HVEM ER MAYKEL BLANCO?
Den 37-årige fantastiske ildsjæl, har en lang årrække på bagen som både percussionist, pianist, komponist og producer. Hans første gruppe ”Maykel Blanco y La Suprema Ley” startede han allerede i en alder af 18 år. I 2005 dannede han, med økonomisk hjælp fra den kendte højdespringer Javier Sotomayor, sin nuværende gruppe “Salsa Mayor”. Maykel Blanco har været med til at forny den cubanske songo og timba. Musikken kommer lige fra hjertet og er en spejling og refleksion af hele den cubanske kulturs rigdom og mangfoldighed af rytmer, livsglæde og kropslighed.

Lad musikken tage dig med til Cubas varme gader og lidenskabelige natteliv, når Maykel Blanco y su Salsa Mayor, bringer salsaen til København. Deres musik er meget velkendt i salsaverdenen. På salsateker verden over fylder deres musik altid dansegulvene op og sætter gang i enhver fest. Der er lagt op til en aften i musikkens og danseglædens navn, når det 15 mand store orkester indtager scenen. De er kendt for at etablere en helt uimodståelig kontakt med publikum, og selv dem, der ikke kender musikken, eller som ellers er vant til at danse, kan sjældent stå stille når bandet spiller. Med sig på denne turné har Maykel Blanco den fantastik sanger og legende Mayito Revier, der er tidligere forsanger i Los Van Van.

Medier