Amager Bio

Mandag 8. april

Maz Jobrani – Peaceful Warrior (US)

Support:

Bill Dawes
Om koncerten

Showet er med unummererede siddepladser

___

Amager Bio og ICO Concerts præsenterer:

Den amerikanske komiker Maz Jobrani er tilbage, og til foråret får de danske fans muligheden for at genopleve hans verdensklasse-comedy, når han indtager Amager Bio med sit nye show Peaceful Warrior 8. april.

Iransk-amerikanske Maz Jobrani er både skuespiller og komiker. Han trækker på netop sin iranske baggrund i sine shows og er blandt andet kendt for at spille på forskellige kulturelle stereotyper, heriblandt fordommen om, at mellemøstlige skuespillere kun kan spille bestemte typer roller i Hollywood.

Maz Jobrani blev kendt som en del af gruppen Axis of Evil, der startede i 2005. Gruppen bestod af fire mellemøstlige stand-up’ere, og deres jokes tog udgangspunkt i deres kultur, og det at bo i USA med en mellemøstlig baggrund. Det bragte dem på turné i hele USA, og i 2007 optrådte de ved 27 totalt udsolgte shows i Dubai, Beirut, Cairo, Kuwait og Amman. Deres shows blev også vist på Comedy Central. Jobrani havde ligeledes æren af at optræde i Det Hvide Hus i 2016, hvor han præsenterede Michelle Obama.

I 2005 spillede Maz Jobrani med i filmen ‘Tolken’ sammen med stjerner som Nicole Kidman og Sean Penn og spillede også med i komedien ’13 snart 30′. I 2007 havde han en fast rolle i komedieserien ‘The Knights Of Prosperity’ og har haft over 50 gæsteroller i serier, bl.a. ’24 timer’ og ‘Skadestuen’. Han er i øjeblikket aktuel i Tv-serien ‘SUPERIOR DONUTS’. I 2009 tog Jobrani på sin første solo-verdensturné med showet ‘Maz Jobrani: Brown And Friendly’ og siden med opfølgeren ‘Browner And Friendlier’. Han har sidenhen fået flere stand-up specials på CV’et med ‘I Come in Peace’ fra 2013, ‘I’m Not a Terrorist, But I’ve Played One On TV’ fra 2015 og ‘Immigrant’ fra 2017.

Maz Jobrani optrådte for et henrykt publikum i Tivoli i 2010, og gæstede senest Danmark med showet ‘My Lion Is Moist’ i Amager Bio i 2014. Til april er Jobrani, der tidligere har udtalt, at han elsker danskernes tørre humor, klar til endnu en gang at vinde de danske comedy-hjerter, når han indtager Amager Bio med det spritnye show ‘Peaceful Warrior’, til april.

https://facebook.com/mazjobrani/

 

Medier

Support:

Bill Dawes

Om koncerten
Medier