Amager Bio

Søndag 30. juni

Men at Work (AUS)

Support:

Bamboo Brothers
Om koncerten

I startfirserne havde Men at Work kæmpe, globale hits med Who Can It Be Now?”, “Overkill” og især “Down Under”. Succesen kom hurtigt, men det oprindelige band overlevede ikke længe. Men det gjorde musikken! Bandet har solgt over 30 millioner album og ”Down Under” er den dag i dag en utroligt populær sang og har været med til at åbne verdens ører for Australsk musik. Musikvidenskabsmanden Ian McFarlane siger om dem, at deres “…phenomenal success inextricably created worldwide interest in Australia and Australian music… They simply opened the floodgates with little more than a clutch of great songs ”.

De var Australiens vigtigste bidrag til tidens New Wave-bølge og delte deres reggae-inspirerede rocksound med blandt andre Police. Bandet blev dannet i Melbourne, Australien, i 1979 og fik hurtig succes. Først i hjemlandet, men efter et par år i også i resten af verden. Efter tre album og flere priser gik bandet i opløsning allerede i 1985, og det var på dette tidspunkt kun ankermanden Colin Hay, der forsøgte sig med en solokarierre uden større held.

I 1996 besluttede Hay og Greg Ham (Saxofon, fløjte og keyboards) sig for at gendanne Men at Work og de indspillede livepladen ”Brazil” og har siden løbende genopstået i forbindelse med enkeltkoncert og turneer. I 2012 døde Ham, men bandet er igen på vej til Europas scener, og du kan i Danmark opleve dem på Train, Aarhus og i Amager Bio, København.

https://da-dk.facebook.com/menatwork/

Medier

Support:

Bamboo Brothers

Om koncerten

Jesper Ørberg, Assi Roar, Mikael Roupé, Kristian Lassen og Troels Skovgaard har spillet sammen siden de i 1993 var helt sultne og grønne skud i en spirende skov af varm og velgødet dansk, musikalsk westcoast-undergrund.

Bamboo Brothers voksede ekstremt hurtigt, og skød stilsikkert og rankt op over underskoven og helt op i de luftlag, hvor radiobølgerne kærligt opfanger og videresender budskabet om danseglæde og smil. Det blev til Albums’ene “No easy Way”, “Bamboo Brothers”, “Moments” og en hulens bunke livekoncerter på spillesteder og festivaler.

At de langt fra er mætte endnu, vidner 2018-ep’en Filtered i allerhøjeste grad om. Når Kristian Lassen banker trommerne i stilling bag de fire hoved-komponister, fyrer den samlede kvintet stilsikkert af fra hoften med friske, potente og indbydende topskud.

De fem musik-brødre er i den grad soulmates, hvilket rammer lytterens opmærksomhed med al tydelighed på dette udspil: Musikken er legesyg, sammentømret og inspirerende med en smittende stemning, der med det samme sætter sig fast i hjernen og tvinger foden til at vippe med – og hjertet til at banke…

http://bamboobrothers.dk/

Medier