Amager Bio

Torsdag 17. juni

Metal Aid – II

Om koncerten

METAL AID – LIVE I AMAGER BIO  16. og 17. JUNI 2021

NORDIC NOISE PRÆSENTERER 2 DAGE MED AKUT HJÆLP TIL METALFANS.

Under en måned efter en veloverstået Nordic Noise Festival 2021, som blev sommerens første festival efter genåbningen, blændes der nu op for yderligere 2 forrygende koncertdage i Amager Bio.

Metal Aid bliver en vitaminpille til både fans og bands – som alle trænger til at komme tilbage på spillestederne og blive rusket godt igennem.

Velvilligheden er heldigvis stor hos de hårdt prøvede bands indenfor metallen og til Metal Aid kan vi stolt præsentere en bred vifte af subgenres. Fra klassisk thrash, heavy, black, folk, symfonisk og melodisk dødsmetal. Kort sagt en masse varieret musik venter d. 16-17 juni i Amager Bio.

Program:

Onsdag 16. Juni

Svartsot
Heidra
Ethereal Kingdoms
Lotan

Torsdag 17. juni

Artillery
Slægt
Withering Surface
Demolizer

“I en tid hvor metalfans havde glædet sig til at være på græs til sommerens store festivaler kommer her en lille nødløsning til det trængende publikum. Metal Aid er opstået af nødvendigheden i at få metal og øl i blodet under pandemien.”

– Udtaler Nordic Noise bagmand Michael H. Andersen

Metal Aid er støttet af Slots Og Kulturstyrelsen og afvikles på Amager Bio.

Entre
166,6 kr. pr. dag.
266,6 kr. partout

Alle der har købt og køber billet til Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) får gratis adgang til “Metal Aid” (så længe lager haves). Skriv en mail til weiss@targetgroup.dk med vedhæftet kvittering for dit køb af Nordic Noise 2022 (A Decade Of Noise) billet, som bevis, og en særlig kode til Metal Aid 2021 billetten vil blive tilsendt.

Medier