Amager Bio

Torsdag 20. august

Mike Andersen Band

Om koncerten

Her kan du læse om coronaregler og -tiltag i Amager Bio. God koncert!
https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

Det syder, sveder og koger i den musikalske gryde, og bandets 1500 koncerter sammen kan tydeligt høres og fornemmes på Mike Andersen Bands live koncerter, der sprudler i sikkert samspil og ikke lader noget tilbage at ønske! Der er nærkontakt mellem bandet og publikum – men så sandelig også internt i bandet, hvor man som publikum oplever at ’tændt’ orkester der virkelig nyder at spille sammen!

I maj 2018 udsendte Mike Andersen Band den seneste single, ’There She Was’. En slags forløber til den næste udgivelse fra Mike, som forventes ude i foråret 2020.
Med udgivelsen af ’There She Was’ har Mike haft lyst til at fokusere på kreationen af én enkelt single. Men det er med præcis samme dedikation han er gået ind i den proces, som det har været med hans tidligere albumindspilninger. Sangen er indspillet i Vibe Factory af Jakob Winther som tekniker og med Mads Michelsen som producer. Singlen er indspillet med hans faste band, men der indgår bl.a. også en markant blæsesektion i form af Lukas Grahams faste blæsere ’The Rusty Trombones’.

Mike Andersen seneste album, ’Devil is Back’, fra 2016 – var det 7. album fra hans hånd som indeholdt en duet med den verdensberømte soulsangerinde Joss Stone.

https://www.facebook.com/MikeAndersenArtistPage/

Medier
Anmeldelser