Amager Bio

Torsdag 28. september

Mike Andersen & Henrik Freischlader Band (INTL)

Om koncerten

Mike Andersen er en prisbelønnet, dansk blues- og soulmusiker, der er i Amager Bio-forstand er “en ven af huset”.

Igennem en årrække har han skabt sig et navn i både ind- og udland, og i oktober 2016 udgav han sit syvende album, der blev fejret netop i Amager Bio.

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt.

Mike Andersen forfiner hele tiden sit eget udtryk, og plade for plade kan man høre nye facetter, uden at han taber sig selv og sit udtryk i processen. I dag står hans musik som en potent sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, som har givet Mike hans helt egen plads i et ellers traditionsbundent felt.

Medier
Anmeldelser

Henrik Freischlader Band INTL

Om koncerten

Henrik Freischlader elsker blues og er altid åben overfor nye, muskalske eksperimenter. Han har samlet syv unge musikere fra forskellige lande i sit nye band: Moritz Meinschäfer på trommer og Armin Alic på bas udgør rytmesektionen Dániel Szebényi fra Ungarn spiller bade keys og synger. Harrisen Larner-Main fra England synger også sog spiller rytmeguitar. Marco Zügner fra Tyskland på sax. Dertil skal lægges den skotske sanger Joanne Kasner og den italienske vocalist Linda Sutti.

Med fem individuelle stemmer i alt opstår et kor som bliver båret frem af en mangefacetteret sound og et levende groove, og med masser af plads til at fokusere på den enkeltes kvaliteter.

Gamle sange på nye flasker, ny lyd i en gammel tradition. Et frisk pust for den musikalske sjæl!

LINEUP:

Henrik Freischlader – Guitar & Vocals
Moritz Meinschäfer – Drums
Dániel Szebényi – Keyboards & Vocals
Armin Alic – Bass
Marco Zügner – Saxophone
Linda Sutti – Vocals
Joanne Kasner – Vocals
Harrisen Larner-Main – Guitar & Vocals

WEBLINKS: 

www.henrikfreischlader.com

www.facebook.com/HenrikFreischladerOfficial

https://instagram.com/henrikfreischlader

https://twitter.com/hfbtalk

Medier