Amager Bio

Mandag 4. maj

Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group (US/N)

Om koncerten

Kære gæst til Mike Stern & Jan Gunnar Hoff Group d. 04.05.20

På grund af Covid-19 er koncerten flyttet til tirsdag d. 04.05.21 kl. 20
Ønsker du dine billetter refunderet bedes du kontakte Ticketmaster Servicecenter på e-mail: servicecenter@ticketmaster.dk senest den 30..05.20 Du bedes i din e-mail, oplyse ordrenummeret samt de sidste 4 cifre i kortnummeret brugt til betaling.
Billetprisen vil blive tilbageført til din konto inden for 2 måneder.
Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.
På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af Corona-virus/Covid-19, tager vores håndtering af refunderinger længere tid end normalt. Vi beklager dette.

Med venlig hilsen Amager Bio.

___

Mike Stern er utvivlsomt en af de bedste jazz- og fusionsguitarister gennem tiderne. Han har bl.a. spillet med Blood, Sweat and Tears og Billy Cobham. Han slog for alvor igennem, da han spillede for og med Miles Davis. Han er blevet Grammy-nomineret 6 gange og er blevet tildelt en “Certified Legend Award” af magasinet Guitar Player i 2012.

Den norske side af det musikalske projekt, der kommer til Amager Bio, består af nogle af Skandinaviens beste fusionsmusikere. De har spillet sammen med Alex Acuna, Gary Husband, Ulf Wakenius, Bill Bruford, Terje Rypdal, Pat Metheny, Maria Joao og mange flere.

I november 2018 udkom albummet ”Jan Gunnar Hoff Group feat. Mike Stern”, hvilket danner baggrund for koncerten i Amager Bio 4. maj 2020.

Line up:
Mike Stern – guitar
Jan Gunnar Hoff – keys
Audun Kleive – trommer
Per Mathisen – bas

https://www.facebook.com/jangunnarhoff/

https://www.facebook.com/mikestern0/

Medier
Anmeldelser