Beta

Lørdag 25. februar

Mike Tramp

Support:

Superloader
Om koncerten
MIKE TRAMP will release his new studio album on Friday the 24th of February 2017 on Target Records.
 
NOTE! New Venue – BETA, Øresundsvej 6, DK-2300 Copenhagen.
 
This is celebrated with two exclusive release shows in in the hometown of Mike Tramp Official, Copenhagen, Denmark.
 
Friday 24th of February and Saturday 25th of February 2017.
Medier

Support:

Superloader

Om koncerten

Det er bare rock!”, så enkelt kan det faktisk siges, når man bliver bedt om at beskrive sin musik. Og lige præcis sådan lyder det fra Bjørn Poulsen, der er forsanger i det nye band SUPERLOADER.

Den 9. oktober 2015 udgav de deres debutsingle LIFE, som udkom på AEM Records. Debutanter er bandets fem medlemmer dog langt fra. Bjørn Poulsen, Thomas Bjerre Duus Stølsvig, Søren Andersen, Maria Engstrøm og Kristoffer Kristensen, der tilsammen udgør SUPERLOADER, har spillet med navne som Black City, The Bandit, St. Prostitute, Stereo Attack, The Breakers, og Bullet Train Blast. Alle kender de hinanden på kryds og tværs og via musikken, men har nu fundet sammen i rockens navn, hvor de i fællesskab har sat fokus på deres allerinderste rockrødder. Resultatet er SUPERLOADER, hvor der er tanket op med nerve, gode melodier og iørefaldende omkvæd.

Deres debutplade udkom d. 5/2, og med en del anmelderroser i ryggen, tog SUPERLOADER på deres Release Tour, der tog dem hele vejen rundt i DK, samt forbi Berlin og Hamburg Travel In Time, som pladen hedder, handler overordnet om tilbageblik. De 10 numre bevæger sig i mange forskellige retninger, og fortæller historier om bl.a. brud, opgør med en selv og andre. Større og mindre ændringer og dilemmaer i tilværelsen.

SUPERLOADER har eksperimenteret med duetter. De har lavet en med Johan Olsen fra Magtens Korridorer: Water Under The Bridge Den seneste duet hedder Travel In Time, og er feat. Jøden. Nu er bandet radio aktuelle med deres seneste single, City Light. Bandet har samtidig opnået en nominering i til en High Voltage Rock Awards som Årets Nye Navn.

SUPERLOADER er:
Bjørn Poulsen – Vokal/Guitar
Thomas Bjerre Duus Stølsvig -Trommer
Søren Andersen – Guitar
Maria Engstrøm – Bas
Kristoffer Kristensen – Guitar

Facebook
Spotify

Medier