Amager Bio

Fredag 28. december

Mikkel Nordsø Bands Juleshow

Om koncerten

Nu åbner Amager Bio igen, og dét kommer til at ske i to trin: Den 27. december åbner selve koncertsalen, men først den 26. februar åbner den nye foyer-bygning også. Den er nemlig blevet et par måneder forsinket.

Det har betydning for Mikkel Nordsø Bands Juleshow.

Der vil være en midlertidig indgang fra Strickersvej, indtil vi kan tage Amager Bios nye indgang i brug (som er en del af den nye foyer). På Strickersvej vil midlertidige toiletvogne også blive opstillet, da Amager Bios nye toiletter også er at finde i den forsinkede foyer-bygning.

Inde i salen vil der være en midlertidig garderobe, som også har en begrænset kapacitet. Det vil derfor være en stor hjælp, hvis du lader så meget som er praktisk muligt for dig, blive hjemme.

___

Mikkel Nordsø har ry som en meget alsidig og vanvittig dygtig guitarist. Alt fra solide rockudladninger, over salsa til roots og jazz – Nordsø har hævet sig over genrebegrænsningerne og står nu som en af Danmarks bedste og mest skattede musikere, på toppen af sin karierre

Mikkel Nordsø er blevet hædret med Carl Prisen 2015 som komponist inden for roots-musikken, hvor han især er blevet inspireret af indisk musik. I 2012 fik fik han Ken Gudmand Prisen som må anses for at være ”en af rytmisk musiks vigtigste priser herhjemme, som har til formål at skabe opmærksomhed om de musikere, der skaber musikken og lever med og for den”.

Når Mikkel Nordsø gæster Amager Bio bliver det med Mikkel Nordsø Band, som er inkarnationen af et fusionsorkester! Fængende temaer, fyrige soli, forrygende samspil og ikke mindst en voldsom livsenergi med en livgivende blanding af rock og latin.

 

Medier
Anmeldelser