Amager Bio

Søndag 20. november

Milky Chance (D)

Om koncerten

Milky Chance er en tysk indie-pop-folk duo bestående af Clemens Rehbein på instrumenter og vokal og Philipp Dausch som DJ. Musikken er svær at sætte i bås, men det gør den ikke mindre elsket.

Bandet har været i evig bevægelse siden udgivelsen af deres stjerneskabende debutsingle, “Stolen Dance”. Indspillet i Rehbeins barndomshjem i Kassel, Tyskland, blev nummeret en international mastodont, efter at bandet lagde det online i 2013 og toppede hitlisterne i mere end et dusin lande, før det krydsede Atlanterhavet og ramte # 1 på Billboard Alternative Chart.

I de følgende år fortsatte gruppen med at udgive tre kritikerroste studieplader i fuld længde, fik mere end fem milliarder streams, headlinede store udsolgte koncerter rundt om i verden, optrådte på næsten alle late night tv-shows og spillede ikoniske festivaler fra Coachella og Lollaplooza til Bonnaroo og ACL.

Sidst bandet gæstede København og spillestedet Amager Bio var 6. marts 2020 lige inden landet for alvor lukkede ned. Nu, på den anden side af pandemien, vender de tilbage.

https://www.facebook.com/milkychancemusic/

 

Medier
Lyt til Milky Chance
Synchronize
2:45