Amager Bio

Fredag 6. marts

Milky Chance (D)

Support:

Alice Phoebe Lou
Om koncerten

Angående fredag aftens koncert med Milky Chance og regeringens nye tiltag til begrænsning af corona-smitte
(In English below)

Koncerten med Milky Chance i Amager Bio vil blive afholdt, men for at komme under de 1000 personer, som regeringen tilråder som grænse, kan vi desværre ikke lukke alle ind med en billet. Derfor er det med den allerstørste beklagelse, at vi bliver nødt til at refundere de billetter, som er købt fra og med 1. marts.

Refunderingen vil foregå automatisk gennem Ticketmaster inden for de næste par hverdage.
___

Regarding the concert with Milky Chance and the Danish government’s new measures to reduce the spreading of the corona-virus

Tonight’s concert with Milky Chance will not be cancelled, but to get below the threshold of 1,000 attendants that the government has advised as a limit, we cannot let all ticketholders in.

So it is with the utmost regret, that we will have to refund the tickets purchased from March 1st and onward.

The refund will go through Ticketmaster automatically within the next few business days.

____

Milky Chance er tysk en indie-pop-folk duo bestående af Clemens Rehbein på instrumenter og vokal og Philipp Dausch som DJ. Musikken er svær at sætte i bås, men det gør den ikke mindre elsket. Efter de bragede ind på hitlisterne i 2013 med ’Stolen Dance’ har de fra hele verden fået mere end 681.000 følgere på Facebook og 1,1 mio. følgere på Spotify.

Efter succesen med debuten ’Sadnecessary’ og ‘Blossom’ vil de to klassekammerater fra Kassel udgive deres tredje album ’Mind The Moon’. Albummet bliver et destillat af den tilgang de siden begyndelsen har haft til sangskrivning og vil slå bro mellem enkeltheden på den første og de mere komplekse lag på toeren, og man kan se frem til en plade catchy melodier og en laid-back vibe. Frem for alt finder man dog en musikalsk dybde, som får sangene til at leve, når man lytter til dem igen og igen.

Albummet udkommer 15. november 2019 og 6. marts kan Milky Chance opleves live i Amager Bio. Billetter fra fredag 4. oktober kl. 9

https://www.facebook.com/milkychancemusic/

Medier

Support:

Alice Phoebe Lou ZA