Beta

Søndag 25. august

Moddi (N)

Support:

Christian Hede
Om koncerten

Moddi, eller Pål Moddi Knutsen som han egentlig hedder, har slået sit navn fast som en af Norges dygtigste og mest elskede, nutidige singer/songwriters. I 2019 vil han udgive sin femte fuldlængde med titlen ‘Like in 1968’ – en plade som tager tråden op fra datidens protestsange, og undersøger både hvor meget og hvor lidt der har ændret sig.

Med sine fire forrige albummer og samarbejder med bl.a. Mari Boine og Kringkastningsorkestret har Moddi taget musikverdenen med storm. Ud over at have turneret i 22 lande på fire kontinenter har han modtaget det prestigefyldte A-ha-stipendiat på en million kroner og modtaget den norske Spellemannsprisen.

‘Like in 1968’ udkommer 13. september.

https://www.facebook.com/moddimusikk/

Medier

Support:

Christian Hede

Om koncerten

Christian Hede stammer fra Bornholm og er forfatter og musiker. Derudover har han turneret over store dele af Europa med både Pet The Preacher og under aliaset Bellhound Choir.

Christian Hede har udforsket alt fra akustiske dogme-plader over dommedagsrock og ballader fra et romantisk sind. Målet har altid været at lave tung, ærlig musik, der blev ved med at udvikle sig.

Nu er det tid til, at endnu et lag skrælles af, og derfor er der nu et album på vej, det første i eget navn, hvor alle sange er skrevet på dansk. Et naturligt skridt for en bagmand, der udgav romanen Mørkeræd i 2016 og arbejder på en opfølger.

De nye sange er blevet til i tæt samarbejde med hans band Mads Folmer Richter, Mads Uldall- Jessen og Micke Nilzén samt Pelle Ossler, kendt fra deres arbejde med Thåström.

Resultatet er et album, der der ikke er hørt før i den danske sangskat. Rock. Folkemusik. Christian Hede.

https://www.facebook.com/chrishedemusik/

Medier