Beta

Lørdag 8. september

MØL

Support:

Nordsind
Om koncerten

Møl blander svirrende guitarer og hvæsende vokaler med drømmende shoegaze-flader og pulveriserende blackmetalliske passager, og har inspirationerne på plads med bands såsom My Bloody Valentine, Slowdive, Lantlôs og Alcest.

På blot fire år er det blevet et af landets hotteste blackgaze-navne. I 2014 udgav de deres første og selvbetitlede ep, efterfulgt af ep’en ‘II’ året efter. Med dem i ryggen fik de medvind hos pressen og på de danske scener, hvor de i ’15 spillede Aalborg Metal Festival og foråret efter gjorde så fin figur på SPOT Festival, at de af GAFFA blev fremhævet som en af festivalens bedste.

I april 2018 udgav de deres første fuldlængde ‘Jord’, der har høstet store roser fra den metalliske undergrund til Politikens kulturspalter. Succesen fortsatte for Aarhusianerne da de kom med til Copenhell på et afbud, og lagde festivalen ned!

Til september får du mulighed for at opleve dem live igen, men denne gang bliver det indenfor i BETAs vellydende rammer – så kan du få alle detaljerne med.

https://www.facebook.com/moeldk/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Nordsind

Om koncerten
Medier