Beta

Lørdag 13. maj

Monolord (S)

Support:

Drukner
Om koncerten

I 2013 dukkede Monolord frem af en sky af forvrænget guitar og hypnotisk vokal. Omverdenen kvitterede året efter med at give dem stærke anmeldelser for debuten ‘Empress Rising’. Decibel Magazine udråbte dem til “your new favorite band,” og This Is Not A Scene skrev “the power they capture speaks for itself,” da de fik en fast plads på Bandcamps Doom chart.

Siden udgivelsen af deres andet album, ‘Vænir’, har Monolord været travlt turnerende: to gange i USA, to gange i Europa og en gang i Australien og New Zealand. Dertil kommer alle de europæiske festivaler: Hellfest, Freak Valley, Desertfest Belgium/London/Berlin, Blowup/Finland.

Nu er “the lords of suffering” tilbage på en kort europæisk turne som forløber til den plade, der kommer senere på året.

https://www.facebook.com/monolordsweden

http://www.monolord.com/

https://monolord.bandcamp.com/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Drukner

Om koncerten

DRUKNER laver deres egen art af Stoner, Doom og nogen vil sige Sludge, hvor deres skandinaviske ophav skinner igennem, med spor af middelalder og horror vibes. De spiller tilbagelænet men tilstedeværende, hårdt og kompromisløst og er mest af alt ude på at leve op til sig, selv før alt andet. Sløjt, langsomt og med øvet præcision, ophober de energien i de mørke, tunge og svært nedstemte grooves, for til sidst at frigive den, i knusende riffs med al sin magt, i et ragnarok af fuzz og slagkraft.

De er et relativt nyt band, startet i 2015 og har, indtil videre, et enkelt album ude, af samme navn, udgivet i efteråret 2016 via Phonofile. Tracket live og mixet af Anders Haaning og Masteret af James Plotkin, der har arbejdet med bl.a Electric Wizard, Bongripper, Windhand og Earth, som alle udmærkede navne at tjekke ud ift hvor vi ligger stilmæssigt. Men Drukner er sit eget væsen, et der er kommet for at blive og som vil hjemsøge landet og kloden indtil alt ligger øde hen.

https://soundcloud.com/drukner

https://www.facebook.com/druknerdoom

Medier