Amager Bio

Onsdag 7. september

Moonchild (US)

Om koncerten

Koncerten er udskudt fra 16. marts 2022 til 9. september 2022. Købte billetter er stadigt gyldige eller kan refunderes indtil 26. februar, der hvor de er købt.

____

Moonchild har samarbejdet og turneret med en lang række navne fra hele musikverdenen, herunder Kamasi Washington, Stevie Wonder, The Internet, Jill Scott, er blevet sammenlignet med folk som Tom Misch og Jordan Rakei og opbygget et væld af ikoniske tilhængere fra Robert Glasper (der har samarbejdet med Navran om sine egne projekter) og Laura Mvula til James Poyser, Jazzy Jeff, 9th Wonder og Tyler, The Creator.

‘Starfruit’ er det femte album fra LA-trioen (Amber Navran, Andris Mattson og Max Bryk). Resultatet af ti års arbejde udmøntes i ‘Starfruit’ og viser den respekt, musikalske forståelse og kærlighed, trioen har, både for hinanden og for den ekstraordinære liste af samarbejdspartnere, der er med på albummet.

Med et væld af smukke melodier og personlige tekster kan man på ‘Starfruit’ finde Lalah Hathaway, Alex Isley, Tank og The Bangas, Rapsody, Ill Camille, Mumu Fresh, Chantae Cann og Josh Johnson.

https://www.facebook.com/thisismoonchild

 

Medier