Beta

Fredag 27. november

Morild

Support:

Hiraki
Om koncerten

Koncerten med Morild er udsolgt

Arrangementet bliver til noget. De nye coronarestriktioner med en begrænsning af forsamlinger til 10 personer gælder nemlig ikke for kulturarrangementer. Her må man stadig være på til 500 siddende tilskuere.

Du skal blot huske at medbringe et visir eller et mundbind, som du skal have på, når du bevæger dig rundt i bygningen.

Vores samlede coronaregler kan du læse her: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

___

Black metal-kvintetten MORILD blev dannet i København i januar 2016, og i september 2017 udgav orkestret EP’en ‘VI’. MORILDs debutalbum ‘Så kom mørket…” er skrevet efter udgivelsen af ’VI’ i overgangen fra sommer til efterår, til vinter og er indspillet henover foråret og sommeren 2018. Albummet består af seks sange – én for hver af linjerne i albumtitlen – og MORILD har selv stået for indspilning, produktion og mix. ‘Så kom mørket…’ udkom 1. februar 2019 på sort vinyl og på digitale formater via Indisciplinarian.

Medier

Support:

Hiraki

Om koncerten

HIRAKI spiller aggressiv, progressiv noise-rock fra kanten af verdens afgrund. Med fråde om munden synger, skriger og reciterer HIRAKI sig gennem tekster om kafkask individualisme, proletarisk narcissisme og snæversynet upperclass-modernisme – nothing less!

De musikalske inspirationer trækker tråde til så forskellige bands som Daughters, The Locust, Aphex Twin og Nine Inch Nails.

www.facebook.com/HIRAKIband

Medier